MENÜ

Survivor'da kim elendi? 31 Mart 2020 elenen isim

Survivor'un 31 Mart akşamı ekranlara gelen 33. bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Rekabetin devam ettiği Survivor'un 7. haftasında, dokunulmazlığı bu hafta kaybeden takımda SMS oylaması sonucuna göre en fazla oyu alan Cemal Can ve Barış 2 yarışmacıyı daha eleme potasına gönderdi. Konseyde nefes kesen anların ardından Yunus Emre'nin pazar akşamı eleme potasına girdiği Survivor'da 'adaya kim veda etti?' sorusu gecenin sonunda yanıt buldu. Elenen isimin konseyde Barış, Evrim ve takım arkadaşları için söylediği son sözler ise gönüllüler takımını karıştırdı. Peki, Survivor'da kim elendi? Survivor kim veda etti? İşte, Survivor 7. hafta SMS sıralaması oylama sonucuna göre bu hafta Survivor'dan elenen isim ve son bölümde yaşananların özeti...

Survivor'da kim elendi? 31 Mart 2020 elenen isim

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören yarışma programı Survivor eleme bölümü ile izleyici karşısına çıktı. 31 Mart Salı akşamı Survivor'un yayınlanan 33. bölümünde oynanan iletişim oyunu sonrası konsey toplandı ve gönüllüler takımından bir isim Survivor macerasını tamamlayarak Dominik'e veda etti. Peki, Survivor'dan bu hafta kim elendi? Survivor Survivor en az oyu bu hafta kim aldı? İşte, 33. bölümde Survivor'dan elenen yarışmacı ve son bölümün özeti.

Haberin Devamı

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da eleme heyecanından önce yarışmacılar iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Yakınları ile iletişim kurmak için mücadele veren ünlüler ve gönüllüler takımı ödülü kazanmak için yoğun performans sergiledi. Heyecanlı anların ardından Survivor'da bu hafta ietişim ödülünü 9 6 ünlüler takımı kazandı. Ödüle kavuşan yarışmacılar, yakınları ile kurdukları temas sonrası yarışmaya motive oldu.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor'da Yunus Emre'nin eleme potasında olduğu gecede gönüllüler takımı aralarından bir kişiyi göndermek için konseyde toplandı.

Survivor'da Barış'ın gönüllüler takımına kendi isteği ile geçmesiyle dengelerin nasıl değiştiği merak konusu olurken, SMS oylaması ile halktan gelen oylar sonrası en çok oyu alan Cemal Can Yasin'i, Barış ise Burak'ın ismini verdi.

Haberin Devamı

Burak, Yasin ve Yunus Emre arasında yaşanan eleme yarışının ardından konseyde en az oyu alarak Survivor'a veda eden isim Burak oldu.

ELENEN İSİM GİDERAYAK TAKIMI KARIŞTIRDI

Burak konseyde söylediği son sözleri ile gergin anlara neden oldu. Burak'ın giderayak sözlediği sözler gönüllüler takımını karıştırdı. Burak, "Buraya gelmeden önce Yunus Emre ile vakit geçirdik. Barış geldiğinden beri yan yanalar. Ama bana Yunus Emre dedi ki, 'Barış'la yan yanayım. Ama ona güvenmiyorum. Çakallık peşinde' dedi. Gizli saklı bir şey olmasın. Evrim sen de çok iyi bir insansın. Sadece burada biraz daha kalmak için ya sağa ya sola gitme. Ya siyah ya beyaz ol. Barış sana da söyleyeceğim şey hakkında hayırlısı olsun. O takımı karıştırdığın gibi bu takımı da karıştırdın.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI

Survivor 7. haftasında Gönüllüler takımı SMS sıralaması belli oldu. Survivor SMS puanı şöyle gelişti;

1. BARIŞ

2. CEMAL CAN

3. EVRİM

4. YASİN

5. NİSA

6. YUNUS EMRE

7. BURAK (ELENDİ)

8. GİZEM

9. ARDAHAN

SURVİVOR BURAK KİMDİR?

Survivor Burak Yurgugör 21 yaşında ve İstanbul doğumludur. Burak Yurdugör'ün babası İsviçre Zurich doğumlu fakat kökeni İstanbul ve Yemen'e dayanıyor. Bir kız kardeşi var. Babannesi ve ailesi ile beraber yaşıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat bölümünden mezun.

Haberin Devamı

Şu anda Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi bölümü okuyor. Spora ilk okulda başladı. Yüzme branşı ile belli bir süre basketbolu beraber oynadı ve üniversitede de kısa süreliğine amerikan futbolu oynadı. Aktif olarak crossfit ve fitness ile uğraşıyor.

BURAK'TAN PARVİZ'E ŞOKE EDEN SÖZLER

Survivor 2020'nin 33. bölümünde gönüllüler takımından Burak Parviz'e şaşırtıcı sözler sarfetti. Yarışmada oynanan ödül oyunu sonrası Burak, Parviz için oyunda kendisine sert davrandığı için onun da sert şekilde karşılık verdiğini ifade ederek " Kickboksçu değil kralı olsa fark etmez." dedi. Buna karşılık Parviz'in sertliğin dozunu artırdığını ve bu yüzden kafa kafaya geldiklerini söyledi.

YORUM YAZ