MENÜ

Survivor'da kim elendi?

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve birçok kişi tarafından sevilerek takip edilen Survivor'da heyecan dorukta... 17 Mayıs Survivor'da yeni bir eleme daha yaşanacak. Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler, günün ödülü için olağanüstü performans gösterdi.

Survivor'da kim elendi?

Survivor'da nefes kesen bir ödül oyunu oynandı. Survivor 2022 All Star yarışmasında iki takım da zorlu ödül parkurunda karşı karşıya geldi. Yarışmada iki haftadır gerçekleşmeyen eleme ise dün akşam yapıldı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor yarışmasında eleme öncesi son ödül oyunu gerçekleşti. Günün ödülü ise tombik et döner ve patates kızartması oldu.

Kadınlar yarışını ünlüler kazandı ve tadım hakkı elde etti. Erkekler yarışını da ünlüler aldı ve ödül ünlüler takımının oldu.

Oyun sırasında Adem ile Ogeday, parkurda müdahale edildiği konusunda tartışma yaşandı. Adem, "Ne yapıyorsun niye beni ittiriyorsun?" derken Ogeday ise, ''Ağlayacaksan oynamayalım." sözlerini kullandı.

Adem ''Konuşma'' diyerek tepki gösterdi ve Ogeday " Terbiyesiz düzgün konuş.'' sözlerini sarf etti. Adem oyun adından Ogeday'a ''5 yıl geçti aradan ahal ergen.'' gibi ifadeler kullandı.

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Haberin Devamı

İki hafta boyunca Survivor'da eleme olmamıştı. Üst üste 6 dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler ise altı ismi eleme adayı olarak potaya gönderdi.

Eleme adayları ise; Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday, Hikmet oldu.

17 Mayıs Survivor'a veda eden isim Seda oldu.

YORUM YAZ