MENÜ

Survivor'da bu sezon bir ilk yaşandı

Survivor 2022 All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler takımı ikinci dokunulmaz oyununda karşı karşıya geldi. İki takım da oyun sonunda iletişim ödülünün de kazananı oluyor. Oyunun sonunda kaybeden takımdan bir isim daha eleme potasına gidiyor.

Survivor'da bu sezon bir ilk yaşandı

Ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık ve ödül oyununda nefes kesen bir yarış sergiledi. Son olarak ünlüler takımından Mert adaya veda etmişti. Ünlüler ve gönüllüler zorlu oyunda kıran kırana yarıştı. Dokunulmazlık oyunu aynı zamanda iki takımdan birine iletişimi de getiriyor. İşte, Survivor dokunulmazlığı alan takım...

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANAN TAKIM

Haftanın ikinci dokunulmazlık ve aynı zamanda iletişim oyunu izleyeni ekrana kilitledi. Oyunun kazananı ünlüler olursa ailelerinden gelen elektronik postaları okuyabilecek. Gönüllülerin kazanması durumunda ise seçtikleri bir arkadaşları ile mesajlaşabilecekler.

Oyunun kadınlar mücadelesini ünlüler kazanırken oyunu alan takım da ünlüler oldu. Böylelikle ünlüler takımı bu sezon ilk kez iletişimi kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlülerden en çok oyu alan Barış potaya giren ilk isim seçildi. İkinci eleme adayı ise gönüllülerden Evrim oldu.

YORUM YAZ