MENÜ

Survivor şampiyonu Ogeday Girişken'den Süper Lig yorumu: "Şu an başlamalılar!"

Televizyonların en sevilen yarışması olan Survivor'ın 2017 Şampiyonu Ogeday Girişken, Demirören Medya'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı Çocuk Şenliği kapsamında FANATİK GAZETESİ Instagram hesabında yayınlanan canlı programa konuk oldu. Fanatik Gazetesi Editörü Nihat Uzel'in sorularını yanıtlayan Ogeday Girişken, Süper Lig'in 12 Haziran'da başlayacak olmasını ve oyuncuların idmanlara ne zaman başlaması gerektiğine dair yorumlarda bulundu.

Demirören Medya 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında FANATİK Gazetesi Instagram hesabının canlı yayın konuğu, ekranların heyecanla takip edilen yarışması Survivor'ın 2017 şampiyonu Ogeday Girişken oldu.

Haberin Devamı

Karantina günlerini sporla geçiren ve evdeki hayatından bahseden Ogeday Girişken, Nihat Uzel'in sorularına içtenlikle yanıt verdi. Süper Lig'in 12 Haziranda başlayacak olmasıyla ilgili oyuncuların antremanlara ne zaman başlaması gerektiğini değerlendiren Ogeday Girişken, "Şimdiden başlamaları gerekiyor. Adaptasyton süreci var. Şu anda ufak ufak antremanlara başlayıp vücuttaki kas ağrılarını atmaları gerekiyor. Sonrasında adaptasyonu sağlamaları var. Ondan sonra olmazsa olmaza çevirmeleri lazım. İlk önce psikolojiyi halletmeleri sonra da kassal yorgunluğu atmaları gerekiyor. Şu an başlasalar Haziran 15'e kadar altyapıları yeterliyse hazır olurlar." yorumunda bulundu.

YORUM YAZ