MENÜ

Survivor şampiyonu Ogeday Girişken yanıtladı: Survivor mu daha zor izolasyon mu?

Ekranların sevilen programı Survivor'un 2017 yılı şampiyonu Ogeday Girişken, ''Demirören Medya 23 Nisan Çocuk Şenliği'' kapsamında FANATİK Instagram canlı yayın konuğu oldu. Fanatik TV'den Nihat Uzel'in sorularını yanıtlayan Ogeday Girişken, 'Survivor mu daha zor yoksa izolasyon süreci mi?'' sorusunu da cevapladı.

Demirören Medya 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında FANATİK Instagram canlı yayın konuğu, ekranların merakla ve heyecanla takip edilen yarışması Survivor 2017 yılı şampiyonu Ogeday Girişken oldu.

Haberin Devamı

Şimdilerde sporla ilgilenen ve oyunculuk yapan Ogeday Girişken, Nihat Uzel'in sorularını yanıtladı. 'Survivor mu daha zordu yoksa izolasyon süreci mi?' sorusuna yanıtlayan Girişken, 'Ben bu soruyu arkadaşımla da konuştum. Şuan Survivor'da olanlar çok daha şanslı. Ormandalar, açık alanladalar. Onlara sorsan biz daha şanslıyız. Ama onlar buradaki süreci bilmedikleri için.. Onlar sanıyorlar ki cıvıl cıvıl. Hiç öyle değil. Kesinlikle onlar daha şanslı. En azından birbirleriyle yüz yüze görüşüyorlar, yarışmanın, heyecanın içindeler. Denize giriyorlar, ormanın içindeler falan.. Bence onlar daha şanslı. Ama tabii ki virüs olmadan bu soruyu bana sorsaydın biz daha şanslıyız derdim.' yanıtını verdi.

YORUM YAZ