MENÜ

Survivor ne zaman başlıyor? Survivor 2020'de kimler olacak? Acun Ilıcalı açıkladı!

Ekranların reyting rekorları kıran yarışması Survivor için geri sayım başladı. Survivor'u yakından takip eden izleyiciler yeni sezon öncesi ‘Survivor yeni sezon ne zaman başlayacak?’ sorusuna yanıt arıyor. Peki, yepyeni bir formatla ekranlara damga vuracak Survivor'ın yeni sezon yarışmacıları kim olacak? Survivor 2020'ye dair detayları sizler için derledik.

Survivor ne zaman başlıyor? Survivor 2020'de kimler olacak? Acun Ilıcalı açıkladı!

Ekranların vazgeçilmez yarışma programı Survivor için geri sayım başladı. Survivor'ın yeni sezonu bir kez daha yarışma tutkunlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz sezon Türkiye – Yunanistan mücadelesine ev sahipliği yapan Survivor’da bu sene neler yaşanacağı merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Türkiye - Yunanistan olarak başlayan ardından Siyah - Beyaz takım olarak devam eden Survivor yarışması, tekrar Ünlüler - Gönüllüler'e dönecek. Survivor yarışma programında 2020 yılı için hazırlıklara başlandı.

Haberin Devamı

Survivor ne zaman başlıyor?

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programında, Survivor'la ilgili detayları dile getirdi. Başarılı televizyoncu, heyecanla beklenen yarışmanın şubat ayında ekranlarda olacağını duyurdu.

Survivor 2020 formatı ne olacak?

Geçtiğimiz sezon ilk Türkiye - Yunanistan olarak başlayan Survivor'da format değişikliği meydana gelmişti. Siyah Beyaz takım olarak devam eden Survivor'da bu sezon Ünlüler Gönüllüler mücadelesi nefes kesecek.

Survivor 2020'de hangi yarışmacılar olacak?

Survivor 2020'nin ilk yarışmacısının Ersin Korkut olması neredeyse kesinleşti. Yeni formatta Ersin Korkut'un ünlüler takımında yer alması bekleniyor. Ünlüler ile gönüllülerin kıyasıya ter dökeceği mücadelelerde, gönüllüler ekibinde de tanınmış simaların yer alması beklentiler arasında. Eylül - Ekim aylarında Survivor 2020 yarışmacı elemelerinin başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Survivor 2019'u kim kazandı?

Geçen sezon ekranlara gelen Survivor Türkiye-Yunanistan'ın Tük şampiyonu Yusuf Karakaya oldu. Survivor Türkiye-Yunanistan'ın Yunan Şampiyonu ise Katerina Dalaka oldu. Survivor Türkiye takımından Seda Ocak ile Yusuf Karakaya arasında SMS oylaması yapıldı. En fazla oyu alan Yusuf Survivor 2019 şampiyonu olarak büyük ödüle hak kazandı.

YORUM YAZ