MENÜ

Survivor Meryem Kasap kimdir? Meryem Kasap kaç yaşında, nereli?

Survivor 2020'de sakatlığı nedeniyle yarışmayı yarıda bırakan Meryem Kasap, yeni sezon Survivor 2021'de Ünlüler Takımı'nda mücadele ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir takipçi kitlesi bulunan Survivor 2021 yarışmacıları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Survivor yarışmasında Ünlüler takımında yarışan Meryem Kasap araştırılıyor. Meryem Kasap, bu sezon diğer yarışmacılar gibi Survivor 2021'in en büyük favorilerinden olduğunu belli ediyor. Peki, Survivor 2021 Meryem Kasap kimdir? Meryem Kasap kaç yaşında, nereli? İşte Meryem Kasap'ın bilinmeyenleri.

Survivor Meryem Kasap kimdir? Meryem Kasap kaç yaşında, nereli?

Survivor 2020'de sakatlığı nedeniyle yarışmayı yarıda bırakan Meryem Kasap, yeni sezon Survivor 2021'de Ünlüler Takımı'nda mücadele ediyor. Hırslı yapısıyla en çok dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Azmine ve istikrarına güvenen Meryem Kasap, bu sezon diğer yarışmacılar gibi Survivor 2021'in en büyük favorilerinden olduğunu belli ediyor. Survivor Ünlüler Meryem Kasap kimdir? Meryem Kasap kaç yaşında ve nereli? İşte Meryem Kasap'a dair merak edilenler.

Haberin Devamı

Survivor 2021 Meryem Kasap kimdir? Meryem Kasap kaç yaşında, nereli?

Meryem Kasap, 1 Mayıs 1992 tarihinde Trabzon’da doğdu. Ailedeki 3 çocuktan en küçüğü olan Meryem Kasap, ilkokulda okurken 3 yıl tiyatroyla ilgilenmiş.

Sporla tanışması lise yıllarında başladı. Lise takımında 2 yıl hentbol oynadı. Daha sonra bireysel spor yapma kararı aldı ve atletizme yöneldi. Bu spora ilk olarak sırıkla yüksek atlama branşıyla başladı. 2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığım bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldım ve 400 metre branşına geçti. Bu dönem içinde lise öğrenimimi tamamladı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazandı.

Eğitim ve spor hayatını aynı anda yürüttü. Kararlılığı ve azmi sayesinde 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı ve milli takıma seçildi. Devam eden yıllar içinde bu başarıları devam etti ve Türkiye’yi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladı. Bu şampiyonalarda Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda madalya kazandı.

Haberin Devamı

Survivor Meryem Kasap kimdir Meryem Kasap kaç yaşında, nereli

Bu süreç içinde lisans öğrenimimi tamamladı ve mezun oldu. 12 yıllık spor hayatının, 8 yılı milli takim sporcusu olarak elit bir düzeyde geçti. Şu an hala aktif spor hayatıma devam ederken diğer yandan fitness eğitmenliği ve Personal Trainer’lık yapıyor.

Survivor 2020'de büyük şanssızlık yaşadı

Geçtiğimiz sezon Survivor ile ilgili merak edilenleri yanıtladığı YouTube kanalındaki ‘Survivor – Soru/Cevap’ videosunda, Survivor'a katılmasını sağlayan şeyin, ilham veren şeyin kendisi olduğunu dile getiren Meryem Kasap, her yıl Survivor'ı izlediğini ve neden kendisinin de yarışmadığını kendisine sorarak başvuruları yaptığını ve bu şekilde kabul edildiğini söyledi.

Survivor’da ünlü olan ve izleyenlerin en sevdiği oyunlardan olan ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu her oynandığında büyük bir rekabete sahne olur. Meryem Kasap da, kendisine sorulan geçen seneki Survivor'da dokunulmazlık mı yoksa ödül oyununu mu sevdiği sorusuna ise ödül oyunu diyerek çok net bir cevap veriyor. Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'in yayımlanan tanıtımında Meryem Kasap, geçen seneye atıfta bulunarak "Survivor'a geri döndüm. Yarım kalan bir hesabım vardı onu kapatmaya geliyorum" şeklinde bir sloganla yeni sezonda iddialı olduğunun işaretini verdi.

Haberin Devamı

Çektiği YouTube videosunda gelen sorularda Survivor ile ilgili beklediklerinin gerçekleşip gerçekleşmediği sorulunca Survivor'ı bir arkadaşı anlatsa asla inanmayacağını söylerken orada ancak yaşamak gerektiğini itiraf eden Meryem Kasap, Survivor'dayken normal hayatında hamburger, kola, patates kızartması ve pizzayı çok özlediğini söylüyor. 29 yaşındaki sporcu, bu bahsettiği yemekler olmadan bir hayat düşünemediğini de sözlerine ekliyor. Oradayken Survivor'da geçen sezon çok fazla kıskanıldığını hissetmediğini söyleyen Kasap, Survivor'dan sakatlığı sebebiyle ayrıldıktan sonra izlediği videolarda bütün sporları yapabilmesi nedeniyle bazıları tarafından kıskanıldığını gördüğünü söyledi.

Dominik'te hayattan kopuk bir şekilde yarışmak, tamamen izole bir yaşamın kendisini nasıl hissettirdiği şeklinde gelen soruya ise Meryem Kasap, "Çok zor geliyor bu his, telefondan, arkadaşlarımdan nasıl ayrılırım. İletişim yok, hiçbir şey yok. Çok zor geliyor. Bir süre sonra beyin sıfırlıyor. Her şeyi unutuyorsun. Bence dönem dönem her insanın yapması gerektiğini düşünüyorum. Bazen insan hayattan kopmalı bence. Yenilenmek gerekiyor. Adada her şeyin ama her şeyin kıymetini anladım." şeklinde yanıt veriyor.

Haberin Devamı

Survivor'da tüm Türkiye'nin kendilerini izlediğini bildiklerini ancak bu duruma herhangi bir müdahalede bulunamadıkları ve dolayısıyla kendi görünüşlerini değiştiremediklerini söyleyen Meryem, "Ekranlara çıkıyorsun. Nasıl göründüğüne dair hiçbir şey bilmiyorsun. Bir bayan olarak ben çok merak ediyordum. Ekranda nasıl duruyorum. Gözün nasıl, kaşın nasıl, yüzümde bir şey var mı, ayna yok hiçbir şey yok. Senin aynan arkadaşın. Arkadaşın sana 'Evet Meryemcim sen güzelsin' dediğinde güzel oluyorsun. 'Meryemcim senin saçın bozuk' dediğinde sen bozuk oluyorsun. Ekran önüne çıktığın için milyonlar izliyor. O yüzden hani merak ediyorsun hani nasıl görünüyorum diye ben çok merak ediyordum." ifadelerini kullanıyor.

Haberin Devamı

Survivor 2020’de çok erken bir şekilde sakatlanan ve bu konuda o dönem verdiği röportajda Meryem, “Survivor’da çok az performans sergiledim. İki ayın yarısından fazlası sakat geçti. Performans anlamında çok hızlı başladım, iyi bir grafik yakalamıştım. İyi de gidebilirdim ama maalesef dizimdeki kıkırdak çatlak olduğu için belki geçer diye bir aya yakın bir süre bekledik. Ama maalesef geçmedi. Hâlâ yürüyebildiğim için mutluyum. İkiye bölünmüş gibiyim aslında. Survivor çok istediğim bir yarışmaydı. Bu sene buraya kadarmış benim nasibim. Allah başka sakatlık vermesin. İçimde hep kalaca bu yarışm kalmışlık hikâye. Ama dediğim gibi sağlıktan öte yol yok. Sonuçta yürüyemeseydim aylarca bud aha kötü olurdu benim için.” Ifadelerini kullanmıştı.

Meryem Kasap Instagram ne?

Meryem Kasap bu sözlerin ardından neredeyse bir yıl sonar yeniden Survivor’da mücadele etmeye hak kazandı. Kasap, Survivor 2021 tanıtımında bu yıl da iddialı olduğunu belirtmişti. Meryem Kasap, sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesine ulaşmış durumda. Instagram’da 468 bine yakın takipçisi bulunurken hesabını donduran Meryem Youtube'da 34 bine yakın takipçisi mevcut.

YORUM YAZ