MENÜ

Survivor finali ne zaman? Survivor finaline kimler kaldı?

Survivor'da finalistler canlı yayında gerçekleşen yarı finalin ardından belli oldu Yaklaşık 6 ay önce ekran macerasına başlayan Survivor All Star'ın 29 Haziran Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıkan son bölümünde, yarı final heyecanı Tersane İstanbul'da yaşandı. Peki, Survivor ne zaman bitecek? Survivor final ne zaman? 2022 Survivor büyük finale kimler kaldı?

Survivor finali ne zaman? Survivor finaline kimler kaldı?

Dominik Cumhuriyeti'nde ocak ayında serüvenine başlayan Survivor 2022 All Star'da sona gelindi. Şampiyonluk mücadelesine ev sahipliği yapan Tersane İstanbul'da yarı final heyecanı canlı yayında yaşandı. Nefeslerin tutulduğu gecede yarı finalistler Nisa, Adem, Batuhan ve Ayşe mekana tekne ile geldi. Büyük maceranın son bulduğu gecede ilk önce Ayşe ve Nisa SMS oylamasına çıktı. Sonuçların açıklanmasıyla gecenin ilk saatlerinde elenen isim Ayşe oldu.

Haberin Devamı

Heyecan dolu yarı finalde bir eleme de son saatlerde gerçekleşti. Nisa, Adem ve Batuhan arasında yapılan SMS oylamasına göre elenen 2. yarışmacı Batuhan oldu. Böylece Survivor’da finale kalan yarışmacılar Adem ve Nisa oldu.

SURVİVOR NE ZAMAN BİTECEK?

Survivor All Star yarı finali 29 Haziran Çarşamba günü, büyük finali de 30 Haziran Perşembe günü düzenlenecek.

SURVİVOR YARI FİNALİNDE KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da yarı finalde elenen isimler gece yarısına doğru açıklandı. İstanbul'a dün gece saatlerinde gelen iki başarılı yarışmacı Ayşe ve Nisa SMS oylamasına çıktı. Finalistlerin aileleri ve eski yarışmacıların katıldığı İstanbul’daki özel gecede, SMS oylaması sonucunda yarı finalde en az oyu alan ismi Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı. Aylar süren mücadele sonunda, rakibi Nisa’dan daha az oy alarak elenen isim Ayşe oldu. Ayşe şampiyonluk hayallerine ve büyük ödüle veda etti.

Haberin Devamı

Yarışma macerasını yarı finalde noktalayan Ayşe son kez duygularını ifade ederek şunları söyledi; “SMS atan bana destek sağlayan herkese çok teşekkür ederim. İnandığımız yol vardı yine ucundan döndük. Belki hatalarım oldu ama önemli olan gülüşümden hiçbir zaman taviz vermedim. Her olayda ben her zaman güleceğim. Her geçen dönemde pozitif kalmaya devam edeceğim. Bazen belki de istediğiniz duruşu sergilememiş olabilirim. Bana oy atan insanlar hiç vazgeçmesinler. Her zaman gülmeye devam edeceğim.”

Ardından kalanlar tekrar başka bir oyun oynayacak ve sonuncu da ikinci aday olacak. İki isim İstanbul'daki finalde önce oylamaya çıkacak. Oylama canlı yayında olacak.

FİNALİSTLER BELLİ OLDU

İlk dakikalarda Ayşe'nin elenmesinin ardından bir eleme de gecenin sonunda yaşandı. Nisa, Adem ve Batuhan arasında geçen SMS mücadelesi sonrası Batuhan rakiplerinden daha az oy alarak Survivor All Star macerasını tamamladı. Yarı finalde elenen Batuhan, "Halkımızın takdiri. Demek ki onlar hak etmiş. Teşekkür ederim" dedi. Finalist olmaya hak kazanan Nisa ise gözyaşlarını tutamadı.

YARI FİNALİSTLER SON KEZ SÖZ ALDI

Haberin Devamı

Oylama öncesi eleme adayı olan Ayşe, Survivor'ın kendisi için 6 ay değil 2 sene olduğunu söyleyerek, büyük gurur yaşadığını ifade etti. Yarı final heyecanını tatmanın sevincini yaşadığını dile getiren Ayşe, "36 kişinin içerisinde son 4'lüye kalabildik. Çok emek verdik çok yıprandık. Ağladık, güldük, düştük, kalktık. Benim için muhteşem. Sevenlerime teşekkür ederim, iyi ki buralara kadar gelebildik." dedi.

Bir diğer eleme adayı olan Nisa, hep hayallerinde olduğunu ve heyecanlı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi; "İnanılmaz güzelsiniz inanılmaz güzelleştirdiniz burayı. İnanılmaz heyecanlıyım. Çok heyecanlıyım kusura bakmayın. Aile buluşmasında babamı gördüm ve onun gözüne baktım. Her babam işten döndüğünde 'helal olsun' derdim. Ben de dedim ki ben babama nasıl bakıyorsan inşallah bir gün o da bana öyle bakar."

YORUM YAZ