MENÜ

Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor 2021, yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Dokunulmazlık oyunu sonrası yarışmada bir eleme adayı daha belli oldu. Peki Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor 2021'in ekranlara gelen yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı dokunulmazlık oyununda kazanan taraf büyük sevinç yaşadı. Kaybeden takım konseyde bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Çekişmeli geçen oyunun sonunda kazanan takım ünlüler oldu. Ada konseyine gelen gönüllüler takımı, aralarından aday çıkarmak zorunda.

Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı aralarından aday çıkarmak zorunda kaldı. Survivor'da üçüncü eleme adayı Aleyna Çalışkan oldu.

Survivor'da üçüncü eleme adayı Aleyna Çalışkan oldu. Aleyna Çalışkan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Zaten tahmin edebiliyordum. Yine aynı kişiler benim adımı konseyde söylediler. Biz asla birbirimizle konsey öncesi konuşmuyoruz. Sadece tek bir şey söylüyorum benim ismimi yazacaksan oyundan önce beni düşürme.

Haberin Devamı

Yarışmada ilk eleme adayları Hanzde ve Öykü olmuştu.

YORUM YAZ