MENÜ

Survivor Berkay bakın kim çıktı? Survivor Berkay kimdir?

2021 Survivor Gönüllüler takımına dahil olan Berkay Yuvakuran, hem eski futbolcu bir babanın oğlu hem de genç bir kalecinin üçüz kardeşi çıktı. Survivor Berkay kimdir? İşte Berkay Yuvakuran hakkında merak edilenler...

Survivor Berkay bakın kim çıktı? Survivor Berkay kimdir?

Survivor 2021'de Berkay Yuvakuran yedek yarışmacı olarak katıldı. Berkay, yıllarca Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu Semih Yuvakuran'ın oğlu çıktı.

Haberin Devamı

Berkay, Ayrıca Beşiktaş'ta forma giyen kaleci Utku Yuvakuran'ın üçüz kardeşlerinden biri.

2021 Survivor Gönüllüler takımına dahil olan Berkay Yuvakuran kendisini hırslı, eğlenceli ve sinirli bir kişilik olarak tanımlıyor. Survivor’a katılma amacının buradaki heyecanı sonuna kadar yaşamak ve savaşçı kimliğini ortaya koyup Türkiye’ya göstermek olarak anlatıyor.

Berkay Yuvakuran, “Ünlü ailenin ünsüz çocuğu olarak Survivor’da şampiyon olmak istiyorum!” diyor.

Survivor Berkay bakın kim çıktı Survivor Berkay kimdir

BERKAY YUVAKURAN KİMDİR?

Berkay Yuvakuran, 2 Kasım 1997 tariginde İstanbul, Şişli’de dünyaya gelmiştir. Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden birisi olan, bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray’da oynayan eski milli futbolcu Semih Yuvakuran’ın oğludur. Aile kökleri Makedonya’ya dayanan Berkay Yuvakuran, baba tarafından Bursa’lıdır. Üçüz olarak dünyaya gelen Berkay Yuvakuran’ın Utku ve Alperen isminde kardeşleri vardır. Berkay Yuvakuran’ın kardeşi Utku Yuvakuran, Beşiktaş takımında kalecilik yapmaktadır.

Haberin Devamı

Berkay Yuvakuran futbol hayatına Pendikspor’un alt yapısında başlamıştır. Güçlü fiziği, hava topu hakimiyeti ve sert şutları ile yer aldığı takımlarda adından sıkça söz ettirmektedir.

YORUM YAZ