MENÜ

Survivor Barış Özbek kimdir, kaç yaşında? Barış Özbek nereli, hangi takımlarda oynadı?

Survivor 2021 için nefesler tutuldu. Her sene TV8 ekranlarında televizyonseverlerle buluşan yarışmanın, bu yılki sezonunun ne zaman başlayacağı yarışmanın sıkı takipçilerince merak ediliyordu. Ülkemizde Galatasaray, Trabzonspor, Kayserispor ve Fatih Karagümrük formaları giyen eski Türk asıllı Alman futbolcu Barış Özbek, Survivor 2021 kadrosunda. Bu son dakika gelişmesinin ardından Barış Özbek'in kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Survivor Barış Özbek kimdir, kaç yaşında? Barış Özbek nereli, hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.

Survivor Barış Özbek kimdir, kaç yaşında? Barış Özbek nereli, hangi takımlarda oynadı?

TV8 ekranlarında izleyici karşısına Survivor'da 2021 sezonu başladı. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen ve Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri yapılan Survivor'da futbolseverlerin yakından tanıdığı Barış Özbek de yer alıyor. Ülkemizde Galatasaray, Trabzonspor, Kayserispor ve Fatih Karagümrük formaları giyen eski Türk asıllı Alman futbolcu Barış Özbek de Survivor 2021 kadrosunda. Barış Özbek'in kariyeri ve kim olduğu yarışmayı takip edenler tarafından merak ediyor.

Haberin Devamı

Barış Özbek kimdir, kaç yaşında, nereli?

14 Eylül 1986'da Almanya'da dünyaya gelen Barış Özbek futbola BG Schwerin altyapısında başladı. 2003-04 yılında Tus Hordel'de forma giydikten sonra 2005 yılında Rot-Weiss Essen'e gitti. A takım düzeyinde iki yıl oynayıp dikkatleri üzerine çeken gurbetçi futbolcu 2007-08 sezonunda Serkan Çalık ile birlikte Galatasaray'a imza attı.Orta sahanın ortasında, sağ kanatta ve nadiren de olsa sağ bekte oynayabilen Barış oyunun her iki yönünü oynamasıyla dikkat çekmiştir.

Survivor Barış Özbek kimdir, kaç yaşında Barış Özbek nereli, hangi takımlarda oynadı

Sarı kırmızılılarda uzun süre değişmez isimlerden olan Barış Özbek Almanya 21 yaş altı milli takımında da 16 kez oynadı. Daha sonra 2011-12'de Trabzonspor'a transfer olan futbolcu daha forma giyemeden Almanya'da kendi kendine yaptığı antrenmanda sağ diz iç çapraz bağları kopmuş ve 6 ay sahalardan uzak kalmıştır. Sakatlığı sonrası bordo mavililerde aradığı şansı bulamayınca Union Berlin'e imza attı. 2015 yılında ise Kayserispor'a imza atsa da 1 yıl sonra yeniden Almanya'ya dönerek Duisburg'la sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Son olarak 2019 yılında Karagümrük'e imza atıp 2020 yılında da ayrılarak futbola son noktayı koymuştur.

Kariyeri boyunca 353 maça çıkan Barış Özbek 20 gol 28 asist yapmıştır.

YORUM YAZ