MENÜ

Survivor All Star'da sinirler gerildi! Sercan Yıldırım'dan flaş sözler...

Survivor All Star'ın yayınlanan son bölümüne Sercan Yıldırım'ın çektiği rest damga vurdu. Dokunulmazlık oyunu öncesi yarışmacı seçimi sırasında Sema'nın tavrına sinirlenen Sercan Yıldırım, oyun parkurunu terk etti. Yıldırım'ın oyun alanını terk ederken söylediği "Survivor hayatım bitti" ifadesi de dikkat çekti. İşte o görüntüler...

TV 8'de yayınlanan Survivor All Star'ın son bölümüne Sercan Yıldırım ile Sema Aydemir arasında yaşanan gerginlik damga vurdu.

Haberin Devamı

Dokunulmazlık oyunu öncesi Sema Aydemir'in yarışmacı seçimi konusundaki tavrına sinirlenen Sercan Yıldırım, "Biz niye karar veremiyoruz buna? Çok farklı şeyler seziyorum ben de oyuna çıkmıyorum" diyerek Sema'ya tepki koydu.

Survivor All Star'daki dokunulmazlık oyunu öncesi yaşanan gerginlik Nagihan Karadere'nin dahil olmasıyla daha da büyüdü. Ünlüler takımında sinirlerin gerildiği anlar sosyal medyada da geniş yer buldu.

Olaylar Mert Öcal'ın araya girmesiyle kısmen yatıştıysa da Sercan Yıldırım oyun alanını terk etti ve "Survivor hayatım bitti" ifadesiyle kafaları karıştırdı.

YORUM YAZ