MENÜ

Survivor All Star Ünlüler Gönüller'de, Ogeday Girişken'in yüksek eforlu çalışması dikkat çekti!

6 aylık aranın ardından TV 8 ekranlarında yeniden başlayacak olan Survivor programı, bu sene nefes kesen kadrosuyla merak uyandırıyor! Son 5 yılda Survivor’a damga vuran tüm önemli isimleri tekrar göreceğimiz Survivor All Star’da, yarışmanın favorilerinden olan Ogeday Girişken’in disiplinli çalışma performansı şimdiden büyük beğeni topladı. Ogeday’ın bu sene yapılacak yarışmada final koltuğunun en güçlü adaylarından olduğu sosyal medyada iddia ediliyor.

Her yıl heyecanla izlenen ve milyonları ekran başına kilitleyen Survivor, bu sene All Star Ünlüler Gönüllüler formatıyla yayınlanacak.

Haberin Devamı

Survivor’ın en iyilerinin yarışacağı konseptte, yarışmacılar uzun bir süredir bireysel çalışmalarını gerçekleştiriyor. 2017 yılında gerçekleşen Survivor’ı kazanarak özellikle efendiliğiyle milyonların gönlünü fetheden Ogeday Girişken ise rakiplerinden farklı olarak 1 yıldır aralıksız olarak idmanlarını gerçekleştiriyor. Aynı zamanda profesyonel kürek sporcusu olan Ogeday’ın gerçekleştirdiği zorlu idmanlarda sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Ogeday Girişken’in, Survivor 2022 All-Star Ünlüler Gönüller’in şimdiden favorilerinden olduğu sosyal medyada Survivor hayranları tarafından sık sık konuşuluyor.

YORUM YAZ