MENÜ

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, evli mi bekar mı? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli?

Survivor 2021 yarışmasının gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu'nun yaşı, hayatı, mesleği gibi detaylarla merak konusu haline geliyor. Survivor 2021 Gönüllüler yarışmacısı olan Aleyna Kalaycıoğlu "Peşinden gidecek cesaretim vardı gerçekleştirdiğim hayalleri Survivor'la taçlandırmaya gidiyorum" sözleri ile dikkat çekti. Peki, Survivor Türkiye 2021 gönüllüler takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı var mı, evli mi bekar mı? İşte Survivor Aleyna hakkındaki bilgiler.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, evli mi bekar mı? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli?

Survivor 2021 yarışması gönüllüler kadrosunda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Survivor Türkiye 2021 yarışma programı heyecanla beklenirken yarışmacıları da kimler olacak merak edilmişti. Survivor 2021 Gönüllüler yarışmacısı olan Aleyna Kalaycıoğlu "Peşinden gidecek cesaretim vardı gerçekleştirdiğim hayalleri Survivor'la taçlandırmaya gidiyorum" sözleri ile dikkat çekti. Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu’nun spor geçmişi de izleyicilerin dikkatini çekti. Survivor Aleyna, 10 senedir voleybol oynuyor. Aynı zamanda son üç yıldır beach voleybol okul takımında da yer alıyor.

Haberin Devamı

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli?

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Yalova’da büyüdüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmış. Sonrasında Survivor Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul’a taşınmıştır. Aleyna Kalaycıoğlu, İstanbul’a taşındıktan sonra hayatının değiştiğini ve liseden sonra dil eğitimine ağırlık verdiğini söyledi. Bu şekilde iyi bir dil eğitimi alan Aleyna Kalaycıoğlu, sınavlara da aynı motivasyonla hazırlandı ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Instagram ne?

Survivor 2021 yarışmacıları belli olduktan sonra yarışmanın sıkı takipçileri de Aleyna Kalaycıoğlu’nun Instagram hesabını araştırmaya başladı. Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, Instagramda “aleynakalayciogluu” kullanıcı adıyla yer alıyor ve 26 bin takipçisi bulunuyor.

Haberin Devamı

'Survivor’a ilk defa bu sene başvurdum ve ilk 6 da yer aldım'

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmaya katılma hikayesini şöyle anlatıyor “Survivor’a ilk defa bu sene başvurdum ve ilk 6 da yer aldım. Survivor süreci zorlu geçti hem mental hem fiziken fakat sonunda sona geldik ve şimdi yeni bir başlangıç başlıyor.”

YORUM YAZ