MENÜ

Survivor 2021 finale kimler kaldı? Poyraz mı, İsmail mi, Ayşe mi? Survivor final ne zaman?

Survivor 2021'de yarı final sona erdi, final için geri sayıma geçildi. Survivor 2021'in İstanbul'daki yarı final gecesi TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Nefes kesen mücadelenin ardından İsmail Balaban, Aleyna Kalaycıoğlu, Yiğit Poyraz ve Ayşe Yüksel yarı finale kadar gelmeyi başardı. Survivor yarı finalinde elenen ilk yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci yarışmacı ise Ayşe Yüksel oldu oldu. İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz, Survivor 2021'in şampiyonu olmak için SMS oylamasına çıkacak. Survivor takipçileri, Survivor büyük finale kimler kaldı? Poyraz mı, İsmail mi, Ayşe mi? Survivor final ne zaman? sorularına yanıt arıyor. Survivor 2021 ile ilgili detaylar haberimizde.

Survivor 2021 finale kimler kaldı? Poyraz mı, İsmail mi, Ayşe mi? Survivor final ne zaman?

Survivor 2021'de altı aylık maratonun sonunda İsmail Balaban, Aleyna Kalaycıoğlu, Yiğit Poyraz ve Ayşe Yüksel yarı finale kadar gelmeyi başardı. Galataport'ta yaşanan şampiyonluk heyecanında yarı finalde Aleyna ile Poyraz SMS oylamasına çıktı. Daha az oyu alan Aleyna hayallerine veda ederken Poyraz, İsmail ve Ayşe ise final için SMS oylamasında karşılaştı. Sonuçların ardından adını finale yazdıran iki isim 25 Haziran Cuma akşamı şampiyonluk heyecanı yaşayacak.

Haberin Devamı

Survivor büyük finale kimler kaldı? Poyraz mı, İsmail mi, Ayşe mi?

Survivor'da daha önce performans oyununu kazanan İsmail Balaban ile son final oyununu kazanan Ayşe Yüksel, yarı finalde son 3'e kalmayı garantilemişti. Dominik'teki son oyunu kaybeden Yiğit Poyraz ile Aleyna Kalaycıoğlu ise son yarışmacı arasına kalabilmek için halk oylamasına çıktı. Sonuçların ardından veda eden isim Aleyna oldu. Survivor 2021 yarı finalde İsmail Balaban, Ayşe Yüksel ve Yiğit Poyraz arasında bir halk oylaması daha yapıldı. En az oyu alan Ayşe Yüksel Survivor hayalleri sona erdi ve finale İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz kaldı.

Survivor final ne zaman?

Büyük finale kalan İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz, 25 Haziran Cuma akşamı Survivor 2021 şampiyonu olabilmek için halk oylamasına çıkacak.

Haberin Devamı

Yarı finalde ne dediler?

İsmail Balaban: "Hep burayı hayal ediyordum, söyleyecek kelime bulamıyorum. Nasıl sona geleceğiz diye düşündüm. Birçok şeyle mücadele ettik. Güreş camiasını temsilen buraya geldim. Her şeye parkurda cevap vermek istedim, polemiklerden uzak durmaya çalıştım. Herkesi tebrik ediyorum."

Aleyna Kalaycıoğlu: "Altı ay önce hayal ettiğim koltukta oturuyorum. Şimdiden nasıl özleyeceğimi hissetmeye başladım. Herkes çok savaştı, sonunda bittiği yerdeyiz. İçimde tatlı bir heyecan var. Mutlu ve gururluyum. Tüm arkadaşlarıma başarılar."

Yiğit Poyraz: "İçim içime sığmıyor. Herkesi aşırı özlemişim. Zorlukların içinde her şeyi unutuyordum şuan hayatımı hatırladım. Çok huzurluyum iyi ki burdayım."

Ayşe Yüksel: "Çok heyecanlıyım. Heyecanımı atmış gibi görünmeye çalışıyorum. Her sözün anlam kazandığı yer şuan oturduğumuz koltuk."

YORUM YAZ