MENÜ

Sürprizlere hazır olun

Taraftarlar haftalardır Lukas Podolski, Balanta, Doria gibi isimlere odaklandı. Ancak yönetim sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor. Golcü transferinde favori artık Goran Pandev. Savunma için de büyük bir sürpriz olabilir.

Sürprizlere hazır olun

Galatasaraylı Yöneticiler, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak, “Almak kolay, göndermek zor” yorumunu yapmıştı. Yabancı kontenjanındaki sıkıntıyı aşan Sarı- Kırmızılılar, transfer döneminin son anlarında imzaları peş peşe attırmaya hazırlanıyor. Gündemde haftalardır Lukas Podolski, Eder Balanta ve Doria olsa da yönetim sürpriz isimlerle de temasta. Podolski’ye soğuk bakan Prandelli’nin ısrarıyla golcü için ilk aday, Napoli forması giyen Goran Pandev oldu. Hem kulüp, hem Makedon ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Maliyeti Podolski’den düşük olan 31 yaşındaki futbolcunun transferi, gün içerisinde açıklanabilir!

‘Elin boş dönme Cenk’

Güney Amerika’da bulunan idari menacer Cenk Ergün de Balanta ve Doria için temaslarını sürdürüyor. Ayrıca Corinthians’ın yıldızı Alexandre Pato için de sürpriz bir şekilde girişimler başladı. Başkanın Cenk Ergün’e mesajı net: Sakın elin boş dönme! Bu futbolcuların dışında yönetimin özellikle savunma için adı daha önce gündeme gelmemiş bir yıldızı bitirme aşamasına getirdiği iddiası kulaktan kulağa dolaşıyor.

Yurt içinde adres belli

Yurt içinde ise Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ve Bursasporlu Şener Özbayraklı için girişimler son ana kadar sürecek. Sarı- Kırmızılılar, iki gün boyunca her iki kulübün yönetimleriyle sürekli temas halinde olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ