MENÜ

Sürpriz yok!

Grubumuzdaki diğer rakiplerimiz fire vermedi. Romanya deplasmanda Estonya'yı 2-0, Macaristan ise dış sahada Andorra'yı 5-0 yendi.

Sürpriz yok!

A Milli Takımımız’ın yer aldığı D Grubu’nda ilk maçlarda sürpriz çıkmadı. Ay-Yıldızlılar’a rakip olması beklenen iki takım; Romanya ve Macaristan ilk karşılaşmalarında fire vermedi. Estonya deplasmanında ter döken Rumenler, rakibini 2-0’lık net skorla geçti. İlk yarısı golsüz biten mücadelede Romanya 55. dakikada Torje, 75’te ise Marica’nın attığı gollerle sonuca gitti. Macaristan ise Andorra’yı resmen hezimete uğrattı. Rakibine deplasmanda 5-0’lık üstünlük kuran Macarlar’ın gollerini 12’de Juhasz, 32’de penaltıdan Zoltan Gera, 54’te Szalai, 68’de Priskin ve 82’de Koman attı. Bu sonucun ardından Macaristan ilk maçlar sonunda averajla grup liderliğine yükseldi.

Mesut Özil’den duble


Gecenin farklı sonuçlarından birini ise beklendiği üzere Almanya aldı. Panzerler, güçsüz Faroe Adaları’nı 3-0’lık skorla yıkarken, Mesut Özil 2. ve 3. gollerin altına imza attı. Lüksemburg karşısında 1-0 geri düşen ve ecel terleri döken Portekiz ise Ronaldo ve Postiga’nın sayılarıyla 2-1 galip gelmeyi başardı. Gecenin flaş skoru ise Liechtenstein-Bosna Hersek maçından çıktı. Bosna, deplasmanda oynadığı maçı 8-1 gibi sıradışı bir skorla kazandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ