MENÜ

Sürpriz transfer gelişmesi: Barış Özbek futbola geri döndü!

Son olarak 2019 yılında Fatih Karagümrük'te forma giyen Barış Özbek, futbola geri döndü. Ülkemizde Karagümrük'ün yanı sıra Trabzonspor ve Kayserispor formaları da giyen 34 yaşındaki futbolcu, Almanya 6. Lig ekibi TuS Bövinghausen 04'le anlaşma sağladı.

Sürpriz transfer gelişmesi: Barış Özbek futbola geri döndü!

Bir süredir futboldan uzak olan, son olarak Survivor'da izleyiciler ile buluşan Barış Özbek, yeşil sahalara geri döndü. 34 yaşındaki futbolcu, eski Galatasaraylı Kevin Grosskreutz'un formasını giydiği Almanya 6. Lig ekibi TuS Bövinghausen 04'le anlaşma sağladı. Tecrübeli orta sahanın Grosskreutz'un ısrarıyla Bövinghausen'e imza attığı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

2007-2011 yılları arasında Galatasaray'da uzun süre değişmez isimlerden olan Barış Özbek, Almanya U21 Milli Takımı'nda da 16 kez oynadı. Galatasaray'ın ardından sırasıyla Trabzonspor, Union Berlin, Kayserispor ve Duisburg'da forma giyen Barış, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eski günlerine dönemedi.

Sürpriz transfer gelişmesi: Barış Özbek futbola geri döndü

Tecrübeli isim, son olarak 2019 yılında Karagümrük'e attı, 2020 yılında futbola ara verdi. Kariyeri boyunca 353 maça çıkan Barış Özbek, 20 gol 28 asist kaydetti.

YORUM YAZ