MENÜ

Süper Sultanlar: 3-0

Türkiye, Dünya Şampiyonası ikinci turuna da müthiş başladı. İlk maçında Sırbistan'ı set vermeden yenen Millilerimiz zora soktuğu Final-Four şansını da artırdı.

Süper Sultanlar: 3-0

Dünya Şampiyonası’nda ilk tur son maçında Güney Kore’ye yenilerek ikinci tura sadece 1 galibiyet taşıyabilen ve yarı finale kalma şansını zora sokan Filenin Sultanları, umudumuzu Sırbistan zaferiyle yeşertti. Bir önceki Dünya Şampiyonası’nın bronz madalyalı rakibini set vermeden geçen Ay-Yıldızlılar, bugün oynanacak önemli Japonya maçı öncesinde moral depoladı.

Haberin Devamı

Baştan sona üstündük
Karşılaşmaya çok iyi başlayan Milli Takımımız, bir ara farkı 11 sayıya kadar çıkardı: 11-22. Sırbistan farkı kapatamayınca Türkiye ilk seti 25-19 alarak 1-0 öne geçti. Ay-Yıldızlılar, ikinci sette de temposunu korudu. Hücumda Neslihan ve Neriman ile sayılar bulan Türkiye, blokta da son derece etkili olduğu seti 25-16 kazandı: 2-0. Üçüncü set de ilk iki setten farklı olmadı. Milliler’in temposu bu bölümde biraz düşse de Filenin Sultanları maçı 3-0 kazanmayı başardı.

Kritik Japonya maçı bugün
Türkiye’nin E Grubu’ndaki durumunu büyük ölçüde belli edecek Japonya maçı bugün TSİ 12.00’de oynanacak. Dev maç NTVSpor’dan yayınlanacak. İlk maçında Çin’e boyun eğen Japonya, ikinci tura yenilgisiz çıkmıştı.

YORUM YAZ