MENÜ

Süper Loto 6 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu | Milli Piyango Online Süper Loto bilet sorgulama ekranı

Haftanın üç günü çekilişi gerçekleştirilen Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye 26 Milyon TL'yi geçti. 4 Ekim'de yapılan çekilişte 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye devretmişti. Son teknoloji kullanılarak noter eşliğinde yapılan çekilişler, canlı olarak hem millipiyangoonline.com hem de YouTube kanalı Milli Piyano TV’de yayınlanıyor. Büyük bir heyecanla beklenen 6 Ekim Süper Loto çekilişi saat 21.30'da noter huzurunda yapılan olan canlı yayınla gerçekleşti. Büyük ikramiyenin 26 milyon 752 bin 035 TL olarak belirlendiği dev çekilişte şanslı numaralar; 1-4-20-21-25-29 olarak belirlendi.

Süper Loto 6 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu | Milli Piyango Online Süper Loto bilet sorgulama ekranı

Süper Loto oynayan vatandaşlar 26 milyonu geçen ikramiyenin sahibi olmanın hayalini kuruyordu. Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği 4 Ekim çekilişi sonrası şanslı numaralar 16-23-29-40-46-51 olmuştu. 6 bilen çıkmadığından büyük ikramiye sonraki çekilişe devretmişti. Heyecanla beklenen 6 Ekim çekilişi sonrası şanslı numaralar 1-4-20-21-25-29 oldu. 6 bilen çıkmadığından 26 milyon 752 bin 035 TL'lik büyük ikramiye sonraki çekilişe devretti. 5 bilen 12 kişi 25.979,75 TL, 4 bilen 800 kişi 606,15 TL, 3 bilen 19.710 kişi 29,85 TL ve 2 bilen 192.993 kişi ise 3,20 TL ikramiyeye hak kazandı.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO BİLET SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

MİLLİ PİYANGO ONLİNE'DA DEV İKRAMİYE SAHİBİNİ ARIYOR

Milli Piyango’nun yeni internet sitesinden ve mobil uygulamasından dilediğiniz zaman online oyun oynayabilir, QR kodla sorgulama yapabilir, 7-24 para çekip gönderebilir ve tüm sonuçlara ulaşabilirsiniz. Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Süper Loto nasıl ve nereden oynanır? Süper Loto kolon ücreti ne kadar?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Haberin Devamı

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

YORUM YAZ