MENÜ

Süper Loto 10 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu | Milli Piyango Online Süper Loto bilet sorgulama ekranı

Haftanın üç günü çekilişi gerçekleştirilen Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye 17 Milyon TL'yi geçti. 6 Eylül 2020 tarihinde yapılan çekilişte 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye devretmişti. Son teknoloji kullanılarak noter eşliğinde yapılan çekilişler, canlı olarak hem millipiyangoonline.com hem de YouTube kanalı Milli Piyano TV’de yayınlanıyor. Büyük bir heyecanla beklenen 10 Eylül Süper Loto çekilişi saat 21.30'da noter huzurunda yapılan olan canlı yayınla gerçekleşti. Büyük ikramiyenin 18 milyon 691 bin 692 TL olarak belirlendiği dev çekilişte şanslı numaralar; 6-17-26-27-40-48 olarak belirlendi.

Süper Loto 10 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu | Milli Piyango Online Süper Loto bilet sorgulama ekranı

Süper Loto oynayan vatandaşlar 17 milyonu geçen ikramiyenin sahibi olmanın hayalini kuruyordu. Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği 6 Eylül çekilişi sonrası şanslı numaralar 12 - 16 - 28 - 31 - 37 - 43 olmuştu. 6 bilen çıkmadığından büyük ikramiye sonraki çekilişe devretmişti. Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği 10 Eylül çekilişi sonrası şanslı numaralar 6-17-26-27-40-48 oldu.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO BİLET SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

MİLLİ PİYANGO ONLİNE'DA DEV İKRAMİYE SAHİBİNİ ARIYOR

6 bilen çıkmadığından 18 milyon 691 bin 692 TL'lik büyük ikramiye sonraki çekilişe devretti. 5 bilen 13 kişi 28.402,30 TL, 4 bilen bin 60 kişi 541,80 TL, 3 bilen 24.600 kişi 28,35 TL ve 2 bilen 244.069 kişi ise 3,00 TL ikramiyeye hak kazandı.

Milli Piyango’nun yeni internet sitesinden ve mobil uygulamasından dilediğiniz zaman online oyun oynayabilir, QR kodla sorgulama yapabilir, 7-24 para çekip gönderebilir ve tüm sonuçlara ulaşabilirsiniz. Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Haberin Devamı

Süper Loto nasıl ve nereden oynanır? Süper Loto kolon ücreti ne kadar?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

YORUM YAZ