MENÜ

Süper Lig'e transferleri olay olmuştu, büyük hayal kırıklığı yarattılar!

Süper Lig tarihinde 4 Büyüklerin transferi için yoğun uğraşlar verip verim alamadığı oyuncu sayısı, belki de aldıklarından daha fazladır. Futbolda öyle isimler var ki o oyuncular belli başlı takımlarınm formalarıyla özdeşleşmiş haldeler. Bazı oyuncuların ise o formaları giydiklerini unuttuk. Fanatik Tv'den Nihat Uzel sizler için 4 Büyüklerde forma giydiği unutulan futbolcuları listeledi. İşte o futbolcular!

Süper Lig'de 100'ler kulübünde yer alan ve Trabzonspor formasıyla özdeşleşen Fatih Tekke 2010-2011 senesinde 33 yaşındayken 6 aylığına Beşiktaş forması giymiştir. Beşiktaş formasını yalnızca 3 maçta terleten Fatih Tekke, o sezonun devre arasında Ankaragücü'nün yolunu tutmuştur.

Haberin Devamı

2007 yılında büyük umutlarla 1 Milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'nin yolunu tutan İlhan Parlak'tan beklentiler çok fazlaydı. Bir türlü o beklentileri karşılayamayan İlhan Parlak 2 sene sarı lacivertli takımın formasını giymiş ve 17 maçta takımı için sahaya çıkmıştır.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve ardından Anadolu takımlarını sıra sıra gezen Serdar Özkan 2010-2011 sezonunda 6 ay Galatasaray forması giymiştir. Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan kanat oyuncusu 7 maçın ardından takımdan ayrılmıştır.

2006-2007 sezonun başında Trabzonspor'a gelerek herkesi heyecanlandıran Kiki Musampa, beklentilerin çok altında kalarak herkesi hayal kırıklığına uğratmıştır. Sadece 304 dakika Trabzonspor formasını giyen Musampa'yı hepimiz Atletico Madrid formasıyla hatırlamaya devam edeceğiz.

Haberin Devamı

Çekya liginde deyim yerindeyse leblebi gibi gol atan Tomas Jun önce Trabzonspor ardından Beşiktaş formasını terletmiştir. Bu takımların ikisinde de vasat altında bir performans sergileyen Tomas Jun bu iki takımda toplam 1 gol atabildi.

20 defa Brezilya Milli Takım formasını terleten JO, 2010 senesinde 6 Aylığına Galatasaray'a gelerek herkesi heyecanlandırmıştı. 23 yaşında Galatasaray'la anlaşan solak forvet oyuncusunun performansı ise tam bir hayal kırıklığı yaratmıştı.Jo'yu sanyoruz tüm dünya Manchester City ve CSKA Moskova formasıyla hatırlamaya devam edecek.

YORUM YAZ