MENÜ

Süper Lig'de şaşırtan disiplin raporu!

Süper Lig'in ilk 15 haftası geride kalırken takımların disiplin raporları da dikkat çekmeye devam ediyor. En fazla kırmızı kart gören takımlardan, en fazla sarı kart gören kulüplere kadar "Fair Play" raporunu sizler içi hazırladık. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin listede olmadığı ve en disiplinsiz 10 kulüp arasına girmediği listede oldukça fazla kart gören takımlar dikkat çekiyor! (Nihat Uzel / Fanatik.com.tr)

KART CANAVARLARI

Haberin Devamı

Ligde zor zamanlar geçiren Antalyaspor 28 sarı, 6 kırmızı kart görerek Süper Lig'in en fazla kırmızı kart gören takımı oldu. aynı zamanda Antalyaspor Süper Lig'in ilk 15 hafta itibariyle en agresifi!

Konyaspor bu sezon 37 kez sarı kart görerek Süper Lig'in en fazla sarı kart gören takımı olurken henüz hiç kırmızı kartla tanışmadı.

EN DİSİPLİNLİ TAKIMLAR:

Trabzonspor sadece 17 sarı kart, 3 kırmızı kart görerek Süper Lig'in en az sarı kart gören iki takımından birisi oldu.Başakşehir de sadece 17 sarı, 4 kırmızı kart görerek Süper Lig'in en az sarı kart gören bir diğer takımı oldu!

Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Konyaspor henüz kırmızı kart görmeyerek Süper Lig'in en disiplinli takımları arasında oldular.

Haberin Devamı

Sivasspor da en az kart gören bir diğer takım. Bu sezon sadece 25 sarı kart ve 1 kırmızı kart görerek lige Fair Play'e uygun başladılar!

En fazla kart gören diğer takımların disiplin raporu:

Fatih Karagümrük 34 sarı 4 kırmızı kart

Kayserispor 24 sarı 4 kırmızı kart

Hatayspor 22 sarı 5 kırmızı kart

Gaziantep FK 34 sarı 3 kırmızı kart

Beşiktaş 32 sarı 3 kırmızı kart

Sivasspor 25 sarı kart 1 kırmızı kart

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ