MENÜ

Süper Lig'de noel bayramı!

Her sezon devrenin son haftasında olduğu gibi bu yıl sonu da yabancı oyuncuların cezalı duruma düşmesi dikkat çekti. Süper Lig’de Noel öncesi tam 15 oyuncu cezalı. İçlerinde yalnızca 3 Türk var.

Süper Lig'de noel bayramı!

Yabancı oyuncuların noel haftası cezalı duruma düşmeleri artık bir klasik haline geldi... Süper Lig’de bu yıl sonu da artan cezalı oyuncu sayısı dikkat çekti. 16. hafta maçlarında art arda sınırdaki oyuncuların kart görmesiyle tam 15 futbolcu tatile erken çıktı. Devrenin son maçında takımlar önemli oyuncularından yoksun bir şekilde sahaya çıkacak. 15 futbolcudan ise yalnızca 3 oyuncunun yerli olması da diikatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Tek kırmızı Konya’da

Beşiktaş’a konuk olacak Gençlerbirliği’nde; Stancu, Baiano ve Berat yok. Ev sahibinden Lens cezalı. Lider Sivas’la oynayacak Göztepe’de Titi, Gassama ve Jerome 4. sarı kartlarını gördü. Ankaragücü’nde Kulusic, Denizli’de Tiago Lopes, Kayseri’de Miguel Lopes, Kasımpaşa’da Khalili, Konya’da Skubic, Rize’de Moroziuk, Fenerbahçe’de Serdar Aziz ve Trabzon’da Yusuf sarı kart cezaları nedeniyle oynayamayacak. Konya’da Ömer Ali ise kırmızı kart cezalısı durumunda.

Süper Ligde noel bayramı

YORUM YAZ