MENÜ

Süper Lig'de heyecan başlıyor | Deniz Çoban, hakem atamalarını yorumladı!

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına artık çok kısa bir süre kaldı. Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak karşılaşmaların hakemlerini atadı. Gazetemiz yazarı ve hakem hocası Deniz Çoban, yapılan atama ile ilgili Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak karşılaşmaların hakemleri belli oldu. Gazetemiz yazarı ve hakem yorumcusu Deniz Çoban, yapılan atama ile ilgili çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Bu sezon Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) belli zorluklar yaşayacağını belirten Deniz Çoban, ''Bu sezon diğerlerinden çok farklı ve zorlu geçecek. Aynı hafta içerisinde 2 -3 maçta görev alan hakemler olacak. MHK, maçlara hakem atarken belirli zorluklar yaşayacak. Bunların önüne geçmek için de ilk haftada genç isimleri vitrine sürmesi gerekirdi ki MHK öyle de yapmış. Yasin Kol, Burak Şeker gibi ilk defa düdük çalacak isimleri görüyoruz. Bahattin Şimşek, Tugay Kaan Numanoğlu gibi bu ligde çok tecrübesi olmayan henüz 3-5 maç yönetmiş hakemlere görev verilmiş. Tecrübeli isimlere de görev verilmiş.'' dedi.

Trabzonspor - Beşiktaş maçına Ali Şansalan'ın atanmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Deniz Çoban, ''MHK’nin atamalarını iyi ya da kötü değerlendirmeyi çok doğru bulmuyorum. Aradan 4-5 hafta geçmesi lazım ki genel tavırları ne olacak bunu görelim. Ama şunu özellikle belirtmek isterim ki Trabzonspor - Beşiktaş maçına Ali Şansalan atanmış. Bunu belli bir oranda cesaretli bir atama olarak görüyorum.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ