MENÜ

Süper Lig'de günün maçları: Fenerbahçe, Galatasaray, Sivasspor...

Süper Lig’de 28. Hafta heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puan sahibi olmanın yollarını arayıp 2’de 2 yapmak isterken Sivasspor, Konyaspor karşısında zirve yarışı adına önemli bir karşılaşma oynayacak. Galatasaray’da Muslera’nın yaşadığı sakatlık sonra gözler Okan Kocuk’a çevrildi. Futbolseverlerin merakla beklediği günün karşılaşmalarını editörümüz Necati Albayrak değerlendirdi.

Süper Lig’in 28. Hafta kapsamında bugün oynanacak karşılaşmalar oldukça önemli. Fenerbahçe, saat 18.30’da Kasımpaşa’ya konuk olacakken saat 21.00’de oynanacak Sivasspor - Konyaspor ve Galatasaray - Gaziantep FK karşılaşmaları futbolseverler tarafından merakla beklenen karşılaşmalardan. Editörümüz Necati Albayrak, günün maçlarını sizler için değerlendirdi.

Haberin Devamı

Necati Albayrak, ‘Bugün oyananacak müsabakalar birbirinden önemli. Sivasspor, Konyasporla kozlarını paylaşacak. Yiğidolar için zirveye yaklaşmak adına çok önemli bir viraj. Önemli oyuncularının olmadığı bir karşılaşmada 3 puanı arayacak. Konyaspor için deyim yerindeyse ölüm kalım maçı. Diğer tarafta Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe hedefsiz kalmış gibi görünebilir ama ligin kalan 7 haftasında alacağı sonuçlara göre Avrupa Ligi’ne gidebilme ihtimali matematiksel olarak sürüyor. Kasımpaşa’da ise alınacak her puan altın değerinde. Galatasaray - Gaziantep karşılaşmasında ise Sarı - Kırmızılı ekibin kalesinde Okan Kocuk’un önemli rol üstleneceği bir müsabaka olacak. ‘ şeklinde konuştu.

YORUM YAZ