MENÜ

Süper Lig'de Galatasaray'ı korkutan tablo! Sadece 6 puan kaldı

Galatasaray için Süper Lig'de tehlike çanları çalmaya başladı. Sarı kırmızılılar, puan durumunda düşme hattına çok yaklaştı. 21 puanlı Göztepe ve Kasımpaşa ile Cim Bom'un arasında sadece 6 puanlık fark kaldı. Gözler bu hafta oynanacak olan Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarına çevrildi.

Süper Lig'de Galatasaray'ı korkutan tablo! Sadece 6 puan kaldı

Galatasaray için kayıp sezon büyük bir travmaya yol açabilir. Hatay’a 4-2 yenilen, ligde 13. sırada bulunan sarı-kırmızılıların düşme hattı ile arasında sadece 6 puan kalması, taraftarını korkutuyor.

Haberin Devamı

Bu sezon geride kalan 21 haftada 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan ve eksi 2 averajı bulunan Cim-Bom’da, Fatih Terim sonrası Domenec Torrent yönetiminde çıkılan ilk maçta da tablo değişmedi. Son 10 haftada sadece evinde Antalyaspor’u yenebilen Aslan’ın 3 gün arayla evinde oynayacağı Kasımpaşa ve Trabzon maçları “kırılma maçları” olacak. Bu iki maçta alınacak galibiyetler toparlanmanın ilk adımları ve Avrupa hedefi yolunda dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

Ya kazanamazsa...

Ancak bunun tam tersi olursa, Galatasaray’daki kriz iyice derinleşmiş olacak. İki maçta yaşanacak kayıplar ligde düşme hattına biraz da yaklaşması anlamına geleceği için adeta fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Bu endişe ile kritik bir haftaya giren sarı-kırmızılılar, yüksek sesle dile getirmese de bu kaygıyı taşıyor. Ligin zirvesinden ziyade, düşme hattına çok yakın olan ve bir türlü toparlanamayan Cim-Bom’un, daha kötü bir sürece girmesinden endişe ediliyor. (Skorer)

YORUM YAZ