MENÜ

Süper Lig'de 4 haftanın en iyi 11'i Futbol Keyfi'nde belli oldu!

Süper Lig’de ilk 4 hafta geride kalırken performanslarına göre 4 haftanın en iyi 11’i Media Markt sponsorluğunda gerçekleştirilen “Futbol Keyfi” programında belirlendi. Fanatik Gazetesi editörü Tolga Kuru ve spor Spikeri Deniz Satar, haftanın tüm öne çıkan gelişmelerini ve en iyi 11’İ derinlemesine analiz etti.

Media Markt’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen “Futbol Keyfi” programı 3. Bölümüyle “hurriyetcomtr” Instagram hesabında gerçekleşti. Spiker Deniz Satar ve Fanatik Gazetesi editörü Tolga Kuru’nun gerçekleştirdiği programda, Süper Lig’de geride kalan 4 haftanın en iyi 11’i belirlendi.

Haberin Devamı

Deniz Satar’la beraber 4 haftanın en iyi 11’ini belirleyen Tolga Kuru, kaleye Alanyaspor’un başarılı eldiveni Marafona’yı yerleştirdi. Savunma kurgusunda Gökhan Gönül ve Caner Erkin ikilisini ayırmayan Deniz Satar ve Tolga Kuru, stopere ise Galatasaray’dan Marcao ve Fatih Karagümrük’ten Zukanovic’i yerleştirdi. Orta sahaya 4 ismi yerleştiren ikili, Sivasspor’dan Max Gradel, Galatasaray’dan Taylan Antalyalı, Alanyaspor’dan Davidson ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan Novikovas’ı kadroya dahil etti. Forvet mevkisine ise Fenerbahçe’den Samatta ve yine Alanyaspor’dan Bareiro’nun dahil edildiği kadroda özellikle Alanyaspor’dan alınan oyuncu sayısı dikkat çekti.

YORUM YAZ