MENÜ

Süper Lig takımlarına uygun sözleşmesi bitecek yıldızlar transferin gözdesi oldu!

Sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek oyuncular adeta bu sene yıldızlar topluluğu! Lionel Messi, David Alaba, Memphis Depay, Sergio Agüero ve daha onlarca yıldız futbolcunun sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek. Bu oyuncuları Süper Lig’e getirmek neredeyse imkansız durumda. Peki ya Süper Lig’e gelmeye ikna olabilecek yıldızlar hangileri? Bu isimleri araştırdık ve bir liste hazırladık! İşte sezon sonunda sözleşmeleri bitecek ve Süper Lig’de fark yaratabilecek en olasılığı yüksek 10 futbolcu! (Nihat Uzel / Fanatik.com.tr)

Süper Lig takımları devre arasında kadrolarını güçlendirmeye yoğunlaşsa da gelecek sezon için bedava yıldızları da radarına alıyor. Bir çok yıldız futbolcunun sözleşmesinin bitecek olmasını fırsat bilen Süper Lig takımları kadro mühendisliklerini buna göre hazırlamaya başladı. Galatasaray’ın gelecek sezon kadeoya yıldız sıfatında bir 10 numara ve forvet oyuncu almak istemesi, o profile uygun Juan Mata, Joshua King ve Olivier Giroud isimlerini ön plana çıkartıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de durum biraz daha farklı. Stopere takviye yapmak isteyen sarı lacivertliler rotayı Mesut Özil’in eski takım arkadaşı Mustafi’ye çevirdi. Beşiktaş ise aynı Galatasaray gibi gelecek sezon bir forvet transferi yapmak isterken farklı olarak bir de kanat mevkisine takviye yapmak istiyor. Beşiktaş’ın listesindeki isimler ise Gameiro, Benteke ve Driussi.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ