MENÜ

Süper Lig Puan Durumu

Süper Lig puan durumunda son durum... Süper Lig'de 5. hafta maçları oynandıktan sonra puan durumu yeni halini aldı. Başakşehir liderliğini sürdürürken, Bursaspor; Beşiktaş ve Galatasaray'ı geçerek ikinci sıraya yükseldi. Gaziantepspor'u mağlup eden Fenerbahçe sıçrama yapan takımlardan oldu. Kasımpaşa'nın kötü gidişi ise devam ediyor. İstanbul ekibi hala son sırada. İşte Süper lig puan durumu...

Süper Lig Puan Durumu

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta geride kaldı. Başakşehir Osmanlıspor ile berabere kalmasına rağmen zirvedeki yerini kaptırmadı. Beşiktaş-Galatasaray derbisinden çıkan beraberlik Bursaspor'a yaradı. Ligde zor günler geçiren Kasımpaşaspor'u mağlup eden Timsahlar, ikinci sıraya sıçradı.

Fenerbahçe ise son bölümlerinde adeta korku filmi izlediği maçta Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederek, 7. sırada tutunmayı başardı. Süper Lig Puan Durumu'ndaki son durumu görmek için linki tıklayabilirsiniz.

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Lig’in 5. haftasının özeti şöyle: Beşiktaş, sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Vodafone Arena’daki ilk derbi maçta Galatasaray ilk yarıyı Eren Derdiyok ve Bruma’nın golleri ile 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda Beşiktaş, Marcelo ve Cenk Tosun’un golleriyle 2-2 eşitliği yakaladı ve sezonun ilk derbisi bu sonuçla sona erdi.

5. haftanın toplu sonuçları şöyle:
Antalyaspor-Akhisarspor: 0-0
Medipol Başakşehir - Osmanlıspor: 2-2
Trabzonspor - Atiker Konyaspor: 1-0
Beşiktaş-Galatasaray: 2-2
Kayserispor - Çaykur Rizespor: 2-1
Bursaspor - Kasımpaşa: 1-0
Fenerbahçe - Gaziantepspor: 2-1
Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor: 2-0
Adanaspor - Aytemiz Alanyaspor: 3-2


Beşiktaş'ın kalan maçları | Beşiktaş (BJK) fikstür



Galatasaray'ın kalan maçları | Galatasaray fikstürü



Fenerbahçe'nin kalan maçları | Fenerbahçe fikstür


Haberin Devamı
YORUM YAZ