MENÜ

"Süper Lig hedefine ulaşacağız"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un teknik direktörü Fuat Yaman, sezon başında konulan Süper Lig hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.

"Süper Lig hedefine ulaşacağız"

Yaman, yaptığı açıklamada, son iki maçta oyunsal anlamda gösterdikleri yükselişi skora yansıtamadıklarını ve karşılığında 5 puan kaybı yaşadıklarını söyledi.

Karşıyaka maçını kazanarak Konyaspor’un Süper Lig’in en büyük adayı olduğunu herkese göstereceklerini ifade eden Yaman, "Sezon başında konulan Süper Lig hedefine ulaşacağız" dedi.

Yaman, pazartesi günü Konya’da Karşıyaka ile yapacakları maçın kendileri için hayati önem taşıdığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Karşıyaka mücadelesi kalan 10 maçımızdan biri ve çok çok öneme sahip bir karşılaşma. Karşıyaka müsabakasını lig ikincisi olarak Süper Lig’e çıkmamızı belirleyecek bir maç olarak görüyoruz. Kazandığımız takdirde ilk 2 takım arasından direkt çıkma konusunda çok iyi bir ivme yakalayacağımıza inanıyorum. Sonuç itibariyle Konyaspor, ilk 2 takım arasından veya Allah korusun aksi bir durum olması halinde Play-Off’tan Süper Lig’e çıkma konusunda en büyük adaydır. Takımdaki gelişmeler, futbolcularımızdaki reaksiyonlar beni bu konuda çok cesur konuşmaya yönlendiriyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ