MENÜ

'Süper Lig en büyük arzumuzdu'

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Bir ceza daha almamız halinde Rizespor maçında sahamız kapatılabilir" dedi.

'Süper Lig en büyük arzumuzdu'

Tan, Nuri Asan Spor Tesislerinde yaptığı açıklamada, kulübün Orduspor maçı sonrası aldığı cezayı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Taraftarlardan biraz daha sabırlı olmalarını, meşalesiz ve küfürsüz tezahüratta bulunmalarını isteyen Tan,

Samsunspor’un çok güçlü ve önemli bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
"Yaptığı tribün şovları ile birçok yerde adını duyuran ve verdiği sonsuz destekle takımına sahip çıkan Samsunspor taraftarından istediğimiz, maçlarda biraz daha sabırlı olmaları. Güngören Belediyespor maçı bizim için çok önemli. Bizim taraftarlarımızdan istediğimiz sahada meşale yakılmaması ve küfür edilmemesidir. Kulübümüz küfürlü olaylar sebebi ile maddi zararlar gördü. Yıllardır özlemini duyduğumuz Süper Lig’e evimizde ’merhaba’ demek için taraftarımızdan Güngören Belediyespor maçında küfürsüz, olaysız bir şekilde takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Çünkü bir ceza daha almamız halinde Rizespor maçında sahamız kapatılabilir."

Haberin Devamı

"SÜPER LİG BİZİM EN BÜYÜK ARZUMUZDU"

Samsunspor İkinci Başkanı Ömer Çoruh ise yönetime geldikleri günden itibaren birliktelik mesajı verdiklerine dikkati çekti.

Çoruh, bu birlikteliğin taraftar ve Samsun halkıyla olacağına işaret ederek, "Süper Lig bizim en büyük arzumuzdu. Taraftarımızdan istediğimiz Güngören Belediyespor maçında hassas olmaları ve küfürsüz, olaysız, meşale yakılmadan takımlarını desteklemeleridir" dedi.

Samsunspor Genel Sekreteri Rüştü Arapoğlu ise gelinen yerin farkında olunması gerektiğine değinerek, şunları kaydetti:

"Yıllardır hasretini çektiğimiz Süper Lig’e inşallah sıkıntısız bir şekilde çıkacağız. Biz istiyoruz ki Rizespor maçında seyircimizle birlikte bunları yapalım. Taraftarımızdan bu konuda tek istediğimiz her ne olursa olsun Güngören Belediyespor maçında kendilerine yakışan bir şekilde, olaysız sıkıntısız bir şekilde tezahürat etmeleridir."

AA

YORUM YAZ