MENÜ

Süper Lig devlerinin gözdesi Ahmed Musa, Premier Lig'e dönüyor

İngiltere Premier Lig'de daha önce Leicester forması giyen ve sık sık Süper Lig'in iddialı ekiplerinin gündemine gelen Ahmed Musa'nın artan talipleri ile Premier Lig'e dönebileceği belirtiliyor.

Süper Lig devlerinin gözdesi Ahmed Musa, Premier Lig'e dönüyor

Süper Lig'in devlerinin sık sık transfer gündemine gelen ve son dönemde adı çok kez Galatasaray ile anılmış Ahmed Musa, İngiltere Premier Lig'e dönebilir. Daha önce Ada'da Leicester City forması giyen Ahmed Musa'nın bedelsiz transfer imkanı ile talipleri artmış durumda.

Haberin Devamı

West Bromwich'in Mbaye Diagne'yi kadrosuna kattıktan sonra mali şartları da göz önünde bulundurarak Ahmed Musa transferinden vazgeçtiği belirtilirken Brighton, Burnley ve Southampton'ın oyuncuyu istedikleri aktarılıyor.

28 yaşındaki Nijeryalı golcü için eski takımlarından CSKA Moskova da devrede. 2016'da CSKA'dan 19.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile Leicester'a transfer olan ve 2018'de de Leicester'dan 16.5 milyon Euro bonservis ile Al-Nasr'a giden Ahmed Musa, geçtiğimiz aylarda Suudi Arabistan ekibi ile yollarını ayırıp serbest kalmıştı.

YORUM YAZ