MENÜ

Sumudica'dan Razvan Lucescu açıklaması! 'Hemen paketlerler'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Rumen teknik direktör Razvan Lucescu hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Vatandaşı hakkında yorumlarda bulunan Sumudica, "Fenerbahçe'de inanılmaz bir baskı var, bununla başa çıkmaz demiyorum ama kötü bir sonuçta basın onu ezer. Türkiye'de hemen paketlerler." ifadelerini kullandı.

Sumudica'dan Razvan Lucescu açıklaması! 'Hemen paketlerler'

Teknik direktör arayışları kapsamında Dinamo Zagreb'den ayrılan Nenad Bjelica'yı ilk sıraya alan Fenerbahçe'nin gündemindeki bir diğer isim olan Razvan Lucescu'yu, Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica değerlendirdi.

Haberin Devamı

Sumudica, Lucescu'nun Fenerbahçe için uygun olmadığını söylerken, "Razvan Lucescu'nun Fenerbahçe'nin başına geçeceğini sanmıyorum. Al Hilal'ı çalıştırıyor, şu anda iyi durumda, onun ayrılması çok zor. Orada şampiyon da olacak ve Türkiye'deki durumun ona çok uygun olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Türkiye'de basının çok etkili olduğunu kaydeden Rumen hoca, "Fenerbahçe'de inanılmaz bir baskı var, bununla başa çıkmaz demiyorum ama kötü bir sonuçta basın onu ezer. Türkiye'de hemen paketlerler." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Lucescu'nun yıllık ücretine de dikkat çeken deneyimli antrenör, "Razvan Lucescu'nun bir sözleşmesi var ve feshetmesi durumunda bir bedel de ödenecektir. Aynı zamanda yılda 4 milyon euro kazanıyor, Türkiye'de bu parayı kazanabileceğini sanmıyorum." diye konuştu.

Fenerbahçe'de yönetim teknik direktör konusunda görüşmelerini sürdürürken, liglerin başlamasından önce yeni hocanın belli olması bekleniyor.

YORUM YAZ