MENÜ

Sultanlar'dan zafer: 0-3

Dünya Şampiyonası'nda yarı final şansını yitiren Filenin Sultanları, Peru'yu 3-0'la yenip, ilk 12 takım arasında girmeyi garantiledi.

Sultanlar'dan zafer: 0-3

Tarihinde ikinci kez katıldığı Dünya Şampiyonası’nda 2. tur E Grubu’ndaki 3. maçında Peru’yu 3-0 yenip, ilk 12 takım arasına girdi. 2006’daki şampiyonada 10. olan Sultanlar’ın şimdiki hedefi ise bugünkü Polonya maçını kazanıp, grubu 3. sırada bitirmek.

Haberin Devamı

Hatalara rağmen kazandık
Milli Takımımız, maça çok iyi başladı. Neslihan’ın plaselerden bulduğu sayılara Neriman ve Bahar’ın smaçları da eklenince ilk set 25-15 Türkiye’nin galibiyetiyle bitti. 2. sette Peru savunmada daha organize bir görüntü sergiledi. Manşette ve serviste hatalar yapan Milliler karşısında Peru ilk kez bu bölümde üstünlük kurdu. Ancak rakibine Neslihan, Eda ve Esra’yla karşılık veren Ay-Yıldızlılar 25-18’le 2-0 öne geçti. Milliler hata yapmayı sürdürse de 3. seti de alarak sahadan galip ayrıldı. Bu arada Türkiye’nin bugünkü Polonya maçı TSİ 09.45’te başlayıp, NTVSpor’dan naklen yayınlanacak. Ay-Yıldızlılar bu şampiyonda eğer 5.-8.’lik klasman maçı oynamayı başarırsa, 2006 şampiyonasından daha iyi bir derece elde etmiş olacak.

YORUM YAZ