MENÜ

Şükrü Ergün: Rakiplerimiz Avrupa'da!

Galatasaray'ın yeni yönetim kurulunda yer alan Şükrü Ergün, kamp dönemiyle ilgili olarak, “Zayıf rakipler seçip, 5-6 gol atarak moral bulabilirdik. Ama biz Türkiye değil, Avrupa'daki rakiplere hazırlanıyoruz” dedi.

Şükrü Ergün: Rakiplerimiz Avrupa'da!

Başkan Ünal Aysal’ın yeni yönetim kurulunda yer alan isimlerden Şükrü Ergün, Galatasaray’ın kamp sürecini değerlendirdi. Teknik konulara girmek istemediğini ifade eden Ergün, “Çok iyi, son derece planlı bir kamp geride kaldı. Müthiş tesislerde hazırlandık. Büyük düşündük. Karşımıza zayıf takımlar seçip, hepsine 5-6 gol atarak moral bulabilirdik. Ama biz Süper Lig’e değil, Şampiyonlar Ligi’ne hazırlanıyoruz. Bu yüzden, o ayarda rakiplerle mücadele ediyoruz. Bazı şeyleri artık aştığımızı düşünüyoruz. Tam bir Avrupa kulübü gibi hareket ediyoruz” açıklamasını yaptı.

‘İlgiden çok memnunuz’

Taraftarların kombine kartlara olan ilgisinden duydukları memnuniyeti de dile getiren Ergün, “Başarı ancak taraftarla bütünleştiğiniz zaman anlam kazanır. Bu açıdan da önemli bir eşiği geçtiğimizi düşünüyorum. Başarı geldikçe taraftarın ilgisi büyüyor. Taraftarın ilgisi büyüdükçe de başarı geliyor. Bunlar birbirini tetikleyen unsurlar” diye konuştu.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ