MENÜ

Suçlu kim!

Trabzonsporlular, Burak Yılmaz transferi nedeniyle Galatasaray'a ateş püskürüyor. Sarı-Kırmızılılar ise topu, Karadeniz temsilcisine atıyor: Burak'ın sözleşmesine '5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesini biz koymadık ki!

Suçlu kim!

Süper Lig’de son 2 sezonun en formda isimlerinden Burak Yılmaz, Lokomotiv Moskova’ya transferi gerçekleşmeyince Galatasaray’ın yolunu tutmuştu. Genç golcünün bu tercihi Sarı-Kırmızılı camiayı sevince boğarken, Trabzonspor’da ise tepki doğurdu. Sarı-Kırmızılılar’ın etik dışı davrandığını savunan Trabzon cephesi, Burak Yılmaz ve yeni kulübüne ateş püskürüyor. Ancak Galatasaray ise durumu çok farklı bir yönden değerlendiriyor. Sarı-Kırmızılı idareciler, “Burak’ın Trabzonspor ile yaptığı sözleşmede ‘5 milyon Euro karşılığında serbest kalır’ şeklinde bir madde bulunuyor. Bu sözleşmenin altında hem futbolcunun, hem de kulübün imzası var. Bizim bir suçumuz yok. Eğer Burak’ın daha değerli olduğunu düşünüyorlarsa, farklı bir rakamda anlaşmaları gerekirdi” görüşünü savunuyorlar.

Haberin Devamı

Her sene bir olay

Bilindiği gibi geçen sezon da, Selçuk İnan’ın bonservis bedeli olmadan Galatasaray’a transferi, Trabzonspor Yönetimi’ni kızdırmıştı.

Bu futbolcuların bedeli belli!

Sözleşmesinde özel madde bulunan tek futbolcu Burak Yılmaz değil... Örneğin İspanya’da sözleşmelerde serbest kalma bedeli belirtilmek zorunda. İşte Barcelona ve Real Madrid’in yıldızlarına biçilen değerler...

İsim Fiyatı
Ronaldo 1 milyar Euro
Lionel Messi 250 milyon Euro
Xabi Alonso 250 milyon Euro
Mesut 250 milyon Euro
Pique 200 milyon Euro
Iniesta 200 milyon Euro
Villa 200 milyon Euro
Khedira 150 milyon Euro
Ramos 150 milyon Euro
Casillas 150 milyon Euro
Di Maria 150 milyon Euro
Higuain 150 milyon Euro
Pepe 120 milyon Euro
Marcelo 120 milyon Euro
Pedro 90 milyon Euro
Abidal 90 milyon Euro
Dani Alves 90 milyon Euro
Busquets 80 milyon Euro
Xavi 80 milyon Euro
Carvalho 40 milyon Euro
Puyol 10 milyon Euro

Haberin Devamı

Alican Esenci

YORUM YAZ