MENÜ

Suat Kılıç: Galatasaray Real Madrid'i yener

Akdeniz Oyunları için yapılan tesislerin inşaatını yerinde incelemek için Mersin'e gelen Gençlik ve Spor Bakan Kılıç, yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Real Madrid'i yeneceğini söyledi.

Suat Kılıç: Galatasaray Real Madrid'i yener

Akdeniz Oyunları için yapılan tesislerin inşaatını yerinde incelemek için Mersin'e gelen Gençlik ve Spor Bakan Kılıç, Olimpiyat Köyü inşaatı gezisinde gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Real Madrid - Galatasaray maçıyla ilgili, içindeki sesinin Galatasaray'ın Madrid'te yeneceğini söylediğini belirten Bakan Kılıç, "Bunu bugün twitterdan paylaştım. Allah mahcup etmesin tabi. İnşallah bütün emeklerini ortaya koyar, yeteneklerini sergilerler. Atmosfer, rüzgar inşallah çocuklarımızın yanında olur. İnşallah Galatasaray Madrid'te Real Madrid'i yenmenin tarihi onurunu alarak Türkiye'ye döner. İçimdeki ses bunu söylediği için paylaştım. İçimdeki sesi paylaşmanın ne kadar riskli olduğunu biliyorum" dedi. "Fenerbahçe'ye yarın bakalım. Bugün motivasyonu Galatasaray için kullanalım" diyen Kılıç, "Maçtan önce skor tahmin edemiyorum. Umarım Galatasaray Real Madrid'e kendi sahasında güzel bir sürpriz yapacak. Bu da bütün Türkiye'yi ayağa kaldıracak diye bir mesaj verdim. Neticesini akşama görürüz" diye konuştu.

Haberin Devamı

DHA

TURKCELL CANLI MAÇ MERKEZİ İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM YAZ