Galatasaray'ın genç yıldızı Alara Ataman İtalya'ya transfer oldu
Galatasaray Sutopu Kadın Takımı oyuncularından Alara Ataman, İtalya’nın köklü kulübü Rari Nantes Florentia’ya transfer oldu.

Galatasaray’ın ve Türkiye Kadın Sutopu Millî Takımı’nın genç yıldızı Alara Ataman, Avrupa’nın en güçlü sutopu liglerinden birine adım atarak İtalya’nın köklü kulübü Rari Nantes Florentia’ya transfer oldu.
Haberin Devamı ›
Kadınlar sutopunda dünya sıralamasında ilk beşte yer alan İtalya ligi, performans seviyesi ve rekabet gücüyle dikkat çekerken, Alara Ataman’ın bu transfere imza atması Türk sutopu adına da önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Genç sporcu, profesyonel sutopu kariyerine İtalya’da devam ederken, aynı zamanda üniversite eğitimini de yine İtalya’da sürdürecek. Hem akademik hem sportif anlamda Avrupa arenasında yoluna devam edecek olan Alara, yeni kariyer sayfasını büyük hedeflerle açıyor.
Türk sutopunun yükselen yıldızı Alara Ataman’ın İtalya macerasının, milli takım performansına da olumlu yansıması bekleniyor.





