MENÜ

"Şu anki durumumuz bizi üzüyor"

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu sahasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Giresunpor'un basın sözcüsü Fatih Sandal, "Ligin ikinci yarısında en iyi dört takım arasındayız, ancak şu anki konumumuz bizi üzüyor" dedi.

"Şu anki durumumuz bizi üzüyor"

Sandal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin artık sonuna gelindiğini ve yeni sezon için transfer çalışmalarına Denizlispor maçından sonra başlayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemek için sadece bir puana ihtiyaçlarının kaldığını belirten Sandal, şöyle konuştu:
"Mersin İdmanyurdu maçına kadar iyi giden bir seriyi, iyi oynadığımız halde kaybederek bozduk. Ligin ikinci yarısında en iyi dört takım arasındayız, ancak şu anki konumumuz bizi üzüyor. Çünkü en azından play-off oynayacak kadar performans sergilememize rağmen, maalesef bugün düşmekten bahsediyoruz. Halbuki biz şu anda en kötü play-off’u konuşan bir takım olmalıydık. Ligde kalmak adına sadece bir puana ihtiyacımız kalsa da son üç maçı da alarak ligi olabilecek en iyi yerde bitirmeyi amaçlıyoruz."

Sandal, kart cezalısı Ramazan ile sakatlığı süren Volkan’ın Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini kaydetti.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ