MENÜ

Stuttgart kaçtı Leverkusen kovaladı: 2-2

Almanya Bundesliga 7. hafta karşılaşmasında VfB Stuttgart, Bayern Leverkusen ile 1-1 berabere kaldı.

Stuttgart kaçtı Leverkusen kovaladı: 2-2

Almanya Bundesliga 7. hafta karşılaşmasında VfB Stuttgart, evinde Bayern Leverkusen'i ağırladı. Sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılan ev sahibi, bu sonuçla ligde 6 puanla 15. sıraya gerilerken Bayern Leverkusen 11 puanla 6. sırayı aldı.

Mücadelede ilk gol perdesini Kiessling açtı. Alman futbolcu, 13. dakikada ağları havalandırarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Stuttgart'ın bu gole cevabı gecikmedi. Ev sahibi, 19. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen İbisevic, düzgün bir vuruşla mücadeleye eşitlik getirdi: 1-1. İlk yarının kalan dakikalarında gol pozisyonlarından sonuç alınamayınca soyunma odasına bu skorla gidildi.

İkinci yarıya da her iki takım hızlı başladı. Stuttgart 55'te İbisevic'le 2-1 öne geçti. Farkı kapatmak isteyen Leverkusen, 59. dakikada Kiessling'le mücadeleye tekrar eşitlik getirdi: 2-2. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve maç bu skorla sona erdi.

Milli futbolcularımız Tunay Torun ve Ömer Toprak karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Tunay Torun, 69. dakikada yerini Traore'ye bırakırken Ömer Toprak, sahada 90 dakika forma giydi.

ALMANYA BUNDESLİGA FİKSTÜR & PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ