MENÜ

Stoch'un gecesi

Son haftaların yükselen değeri Slovak oyuncu, İstanbul Belediye zaferine damgasını vurdu. Zorlu maçın hemen başında mükemmel bir golle perdeyi açan genç yıldız, futboluyla parmak ısırttı

Stoch'un gecesi

Miroslav Stoch coştu bir kere... Fenerbahçe’ye sezon başında Chelsea’den büyük umutlarla transfer edilen Slovak yıldız, bir türlü istikrarlı olarak ilk 11’de kendine yer bulamıyordu. Hatta bir ara Sarı-Lacivertli ekiple yeni sezonda yollarını ayıracağı bile öne sürülmüştü. Ancak Gaziantepspor maçı Stoch’un performansını yukarı doğru taşımaya başladığı karşılaşma oldu. Bu maçta sonradan oyuna giren Slovak oyuncunun, direkten dönen şutunu tamamlayan Santos, Sarı-Lacivertliler’e Saracoğlu’nda en zorlandığı karşılaşmayı kazandırdı. Buca önünde de maça sonradan dahil olup, etkili futboluyla galibiyette önemli rol oynayan Stoch dün gece 11’de başladı.

Haberin Devamı

Her şeye rağmen...

Genç yıldız henüz 2. dakikada, Belediye ağlarını havalandırıp bu sezon Kadıköy’deki ilk golünü kaydetti. 8. haftadaki Konya maçından sonra ligde ikinci kez ağları sarsan Stoch maç sonrası, “Gol atmak her zaman önemlidir. Ama Belediye önünde golün erken gelmesi bizim 1-0 önde başlamamızı sağladı. İkincisi gelince ise rahatladık. Sabah Aykut hocamdan, 11’de başlayacağımı duyunca heyecandan maç saati gelmek bilmedi. Hem antrenmanlarda hem maçlarda elimden geleni yapıyorum. Benden çok takımın iyi olması önemli” dedi.

YORUM YAZ