MENÜ

Stoch'tan anlamlı yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye maçında ilk 11'de görev yapması beklenen Slovak oyuncunun, kendisine transfer teklifinde bulunan Hollanda'nın AZ Alkmaar kulübü yetkililerini, “Fenerbahçe'de daha yapacak çok işim var” diyerek geri çevirdiği belirlendi.

Stoch'tan anlamlı yanıt!

Sezon başında sürekli ilk 11’de görev yapmasına karşın teknik direktör Aykut Kocaman’ın isteklerini yerine getirmediği için kesik yiyen ve yedek kulübesinin müdavimlerinden biri olan Miroslav Stoch, yeniden umut haline geldi.

Son haftalarda oyuna sonradan girip, ortaya koyduğu performansla takımının itici gücü olan Slovak yıldızın, Kocaman tarafından yarın akşamki Büyükşehir Belediye maçında ilk 11’de oynatılması bekleniyor. Bucapor maçının 11’ini bozma yanlısı olmayan genç hocanın, sadece Caner-Stoch değişikliğine gitmeyi planladığı belirlendi.

Kocaman’ın, bu kez yedek soyunduracağı Caner Erkin’i, kenarda taze kuvvet olarak tutacağı belirtildi. Baba olmanın mutluluğuyla idmanlarda yüksek bir performans sergileyen genç futbolcu, ihtiyaç duyulması halinde ikinci yarıda sahaya sürülecek. Haftalar sonra yeniden ilk 11’de forma giymesi beklenen Stoch’un, idmanlardaki hırslı ve çalışkan görüntüsü, yarın akşamki maç öncesi teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Bu arada Aykut Kocaman’ın, “Sakın küsme. Sana çok güveniyorum. Önümüzdeki sezon bu takımın en önemli silahlarından biri olacaksın” diyerek moral verdiği Slovak oyuncunun, Hollanda’nın AZ?Alkmaar kulübünden transfer teklifi aldığı belirlendi. Stoch bu teklife, “Teşekkür ederim ama daha Fenerbahçe’de yapacak çok işim var. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde lk 11’de oynamak istiyorum” yanıtı verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ