MENÜ

Stjepan Tomas, Sivasspor - Galatasaray karşılaşması hakkında konuştu!

Ligimizde Galatasray forması giymiş ve eskiden Sivasspor'da yardımcı antrenörlük yapan Stjepan Tomas'tan haftanın merakla beklenen karşılaşması hakkında yorum geldi. Faantik Gazetesi'nden Ömer Necati Albayrak'a konuşan 44 yaşındaki antrenör Tomas, "Sivasspor kendi evinde oynuyor. Kendi evinde oynarken taraftarları da arkalarına alıp iyi hava yakalıyor. İyi konsantre oluyorlar. Galatasaray'da 8'de 8 yaptı, bir hava yakaladı. Enteresan bir maç olacak bence." yorumunda bulundu.

En son Antalyaspor'u çalıştıran 44 yaşındaki teknik adam Stjepan Tomas, Fanatik Gazetesi'nden Ömer Necati Albayrak'ın sorularını yanıtladı. Süper Lig'de şampiyonluk düğümünü çözecek maçlardan birisi olarak görülen Sivasspor - Galatasaray karşılaşması öncesinde düşüncelerini aktaran Tomas, "Maçın düğümünü Yatabare, Emre Kılınç, Mert Hakan Yandaş ve Galatasaray'dan Falcao'nun performansı etkileyecek. Farkı bu isimlerin performansı gösterecek." görüşünü belirtti.

Haberin Devamı

"MENEMENSPOR'DA OYNARKEN TAKİP ETTİM"

Mert Hakan Yandaş hakkında da konuşan Tomas, "Menemenspor'da Mert Hakan oynarken onu takip etmiştim. Gidip izledim, biz onu Göztepe'ye almayı düşünmüştük. O sene alamadık. Sonra Mert Hakan Yandaş iyi de bir çıkış yakaladı ve iyi bir oyuncu. Hem çok koşan hem de teknik bir kapasitesi olan komple bir oyuncu." yorumunda bulundu.

YORUM YAZ