MENÜ

Stephen Curry'den muhteşem dönüş!

NBA'de bir devri değiştiren ve attığı üçlüklerle takımına şampiyonluklar kazandırarak, oyunu değiştiren adam olarak bilinen Stephen Curry resmen parkelere döndü. Golden State Warriors forması giyen Stephen Curry, dün gece Toronto Raptors ile oynanan karşılaşmada uzun bir sakatlığın ardından geri döndü. 31 Mart 2019'da Phoenix Suns ile oynanan maçta eli kırılarak 5 aydır oynayamayan Curry'nin dönüşü, basketbol severleri mutluluğa boğdu.

Batı Konferansı'nın son sırasında yer alan Golden State Warriors'da sevinç var! Sezonun başında sakatlığa kurban ettikleri takımın yıldızı Stephen Curry resmen parkelere döndü.

Haberin Devamı

5 aydır takımdan ayrı kalan ve tedavi süreci boyunca tam 58 maçı kaçıran Curry, dün gece oynanan Toronto Raptors maçıyla kadrodaki yerini kaldı. Kulüpten yapılan açıklamada tamamen iyileştiği belirtilen Curry dün gece 27 dakika parkede kaldı ve 23 sayı, 6 ribaund, 7 asistle oynayarak eski performansına göz kırptı. Maçı 121-113 kaybeden Golden State Warriors ise son sırada kalmaya devam etti.

YORUM YAZ