MENÜ

Stefanos Dedas: "Bizde kaliteli oyuncular, iyi karakterler var ama deplasmanda kazanmak için yeterli değil"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 5. haftasında konuk olduğu Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol'a 84-71 mağlup olan Bahçeşehir Koleji'nin başantrenörü Stefanos Dedas; maçta 25 dakika oyunu kontrol ettiklerini, iyi basketbol oynadıklarını kaydetti.

Stefanos Dedas: "Bizde kaliteli oyuncular, iyi karakterler var ama deplasmanda kazanmak için yeterli değil"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 5. haftasında konuk olduğu Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol'a 84-71 mağlup olan Bahçeşehir Koleji'nin başantrenörü Stefanos Dedas, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Üçüncü periyodun ortalarından sonra ev sahibi ekip oyuncularının kendilerini sürekli yere attığını öne süren Dedas, şu ifadeleri kullandı:

"Biz iyi basketbol oynamaya çalıştık ama her pozisyonda yere düştüler. Bu, Süper Lig’de mümkün değil. 40 dakika boyunca yere düştüler ama bir teknik faul bile yok. Buna çok şaşırdım. Buraya kazanmaya geldik ve maçın büyük bölümünde iyi oynadık ama dediğim gibi farklı oynadılar, hakemler de buna müsaade etti. Problemlerimizin olduğunun rakiplerimiz de farkında, limitlerimizi de biliyoruz. Bizde kaliteli oyuncular, iyi karakterler var ama deplasmanda kazanmak için yeterli değil. Rakibiniz eğer 10 kere yere düşüyorsa siz 12 kere düşmelisiniz yani rakibin ne yapıyorsa deplasmanda nasıl oynuyorsa o şekilde karşılık vermeliyiz."

YORUM YAZ