MENÜ

Steam'de haftanın en çok satanlar listesi

Popüler oyun platformu Steam, geçtiğimiz haftanın en çok satanları listesini açıkladı. Bir oyunun başarılı olup olmadığının en büyük kanıtlarından biri de satış sayıları diyebiliriz. Özellikle yeni nesile geçtiğimiz bu dönemde grafiksel açıdan film sahnelerini andıran kaliteli ve sürükleyici yapımlar ortaya çıkıyor.

Steam'de haftanın en çok satanlar listesi

Popüler oyun platformu Steam, geçtiğimiz haftanın en çok satanları listesini açıkladı. Bir oyunun başarılı olup olmadığının en büyük kanıtlarından biri de satış sayıları diyebiliriz. Özellikle yeni nesile geçtiğimiz bu dönemde grafiksel açıdan film sahnelerini andıran kaliteli ve sürükleyici yapımlar ortaya çıkıyor. Bu da doğal olarak satış rakamlarını da olumlu anlamda etkiliyor. Peki oyuncular arasında en çok tercih edilen platformlardan Steam‘de geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları hangileri oldu? İşte Steam haftanın en çok satanlar listesi…

Haberin Devamı

Steam haftanın en çok satanlar listesi

Steam ile ilgili paylaştığı verilerle bilinen SteamDB, haftanın en çok satanlar listesini paylaştı. Buna göre Valve’ın el konsolu Steam Deck, geçen haftanın en çok satılanı oldu. Bununla birlikte konsol, son dört haftadır liderliği bırakmadı. İkinci sırada 24 Şubat 2022’de çıkan ve uzunca bir süre zirvede yer alan Elden Ring bulunuyor. Oyun, ilk sırada olmasa da uzunca bir süredir Steam’de en çok satan oyun konumunda.

Listenin üçüncü sırasında 28 Nisan 2022’de çıkan Rogue Legacy 2 bizleri karşılıyor. Capcom tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Monster Hunter Rise ise dördüncü sıradan kendine yer buldu.

Steam geçtiğimiz haftanın en çok satanları listesi şöyle;

Haberin Devamı

Steam Deck

Elden Ring

Rogue Legacy 2

Monster Hunter Rise

The Stanley Parable: Ultra Deluxe

Valve Index VR Kit

Sekiro™: Shadows Die Twice – GOTY Edition

Dying Light 2 Stay Human

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters

Dune: Spice Wars

YORUM YAZ