MENÜ

Stanislav Cherchesov: "Türkiye çok iyi ve diri bir takım"

Rusya Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, 2-1 kazandıkları Türkiye maçınının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Stanislav Cherchesov: "Türkiye çok iyi ve diri bir takım"

Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, Türkiye karşısında 2-1 aldıkları galibiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Türkiye çok iyi bir takım diyen Cherchesov, "Türkiye çok iyi ve diri bir takım. Oyunun geline baktığınız zaman güzel pozisyonlarla geçildi. Biz burada iyi ağırlandık, güzel karşılandık ve giderken de mutlu bir şekilde gidiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Türk Milli Takımı'nı yakından tanıdıklarını kaydeden Cherchesov ülkelerinde bu yaz düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda güzel derece yaparak buraya geldiklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Şimdi yeni bir turnuva başlıyor. Türkiye çok iyi bir takım. Bu stadın dolacağını, atmosferinin iyi olacağını düşünüyorum. Onlar da ellerinden geleni yapacak. Hata yapanın kaybedeceği maç olacak. Yarını bekleyip göreceğiz. Bizim için önemli olan Rus milli bayrağını daha yukarılara çıkarmak. O değerimizi, gururumuzu yine halka yaşatmak için yeni turnuvaya başlıyoruz. İyi derece almak için elimizden geleni yapacağız."

Rus teknik adam, takıma genç oyuncular kattığını ifade ederek, bu oyuncuları görmek açısından UEFA Uluslar Ligi'nin iyi olacağını bildirdi.

Haberin Devamı

Cherchesov, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu için de "Lucescu'ya çok saygı duyuyorum. Çok sevdiğim bir insan. Bu takımdan öğreneceğimiz çok şey var. Onların da bizden öğrenecekleri çok şey var. Yarın hata yapanın kaybedeceği bir maç olacak." diye konuştu.

YORUM YAZ