MENÜ

St. Johnstone kalecisi kahraman oldu!

İskoçya Kupası Çeyrek Final’inde St. Johnstone ile Ligi şampiyon olarak tamamlayan Rangers karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 sona eren karşılaşmanın uzatma anlarının son 3 dakikasında nefes kesen anlar yaşandı. 17. Dakikada Rangers 1-0 öne geçerken, 120+2’de sahneye St.Johnstone’un kalecisi çıktı ve beraberlik golünün asistini yaptı. Bununla da kalmayarak uzatmalara giden karşılaşmalarda penaltılara damga vurdu! İşte o anlar…

İskoçya Kupası Çeyrek Final karşılaşmasına kaleci Zender Clark damga vurdu. St. Johnstone ve Rangers arasında oynanan Çeyrek Final karşılaşmasının son anlarına damga vurdu. Normal süresi berabere sonuçlanan karşılaşmada uzatma anlarında nefes kesen bir son 5 dakika oynanadı.

Haberin Devamı

117.Dakikada Rangers, Tavernier’ın attığı golle 1-0 öne geçerken; 120+2’de St Johnstone kalecisi Zender Clark sahneye çıkarak, kornerden gelen ortanın asistini yaparak beraberliği yakaladı. Sonrasında seri penaltı vuruşlarında da kaleyi koruyan Clark, iki de penaltı kurtararak St. Johnstone’a rüya yaşattı.

YORUM YAZ