MENÜ

Sporda yaşanan son dakika gelişmeleri!

Galatasaray - Trabzonspor maçının ardından Tuzlaspor maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-Kırmızılı takımda Falcao takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. 2-2 sona eren Göztepe - Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor. Beşiktaş iç transferde Caner Erkin ile görüşme kararı aldı. Sporda yaşanan günün gelişmeleri. Fanatik TV'den Seçil Menteş aktardı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk ayağında Tuzlaspor ile oynayacağı maç öncesi bugün bir antrenman gerçekleştirdi. Radamel Falcao ise takımdan ayrı, fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada özel bir program dahilinde çalıştı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de 13. haftanın en çok tartışılan maçı olan Göztepe - Fenerbahçe karşılaşmasında, Göztepe'nin golle sonuçlana penaltısında, IFAB'a göre kural ihlali yaptığı gerekçesiyle itirazda bulundu.

Beşiktaş yönetimi devre arasında Caner Erkin ile masaya oturacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan sol beke yeni mukavele karşılığında 1 milyon Euro olan ücretinden 500 bin Euro indirime gitmesi istenecek.

Dün akşam oynanan Trabzonspor - Galatasaray maçında 90. dakikada yedikleri gol için ''Bu tarz bir hata yapmamalıydık'' diyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ''Attığımız golden sonra girdiğimiz net pozisyonlar var. 2'yi atsak farklı olabilirdi. Son dakikada yediğimiz gol bizi çok üzdü'' sözleriyle maçı yorumladı.

YORUM YAZ